Ha meghal valakid, utána lehetsz még ugyanaz az ember? 20/L
már szinte fél éve, hogy meghalt a nagymamám, nagyon szerettem, és néha egy dalról, egy képről, vagy egy emlékről eszembe jut, és rögtön elkezdek sírni.. és nem tudom meddig fog ez így menni, úgy érzem, soha nem fogom tudni feldolgozni, hogy már nincs, a nyár is nagyon rossz lesz, mert eddig minden nyáron nála voltam 2 hetet.
Úgy érzem, amikor meghalt, én felnőttem, nem tudok már többet gyerek lenni, tudom hogy már 20 éves vagyok, de ott mindig gyereknek érezhettem magam, és gondtalannak, és mostantól ez már nem lesz..
hogy tudnám ezt feldolgozni?
Másfél éve halt meg legjobb haverom :/ Még mindíg szarul vagyok ha eszembejut :(
Am sajnálom mamádat, részvétem :/
Idővel könnyebb lesz. Ugyanaz az ember nem leszel, mert változunk, alakítanak minket az élmények.
De eljutsz arra a pontra, hogy ne sírd el magad ilyen könnyen.
Sajnálom a nagymamádat.
Az Mamám 2 éve halt meg és mindig nem tudtam feldolgozni. Sokat sírok miatta, mert nagyon hiányzik, úgy szerettem, mint Anyukámat. Én is nagyon sokat nyaraltam nála, nála volt mindig nagy ünnepekkor a családi összejövetel
És én már nem vagyok ugyanaz az ember, az ő halála megváltoztatott. Ő volt az első nagyon közeli hozzátartozóm, aki meghalt. Amióta ő meghalt, nem tudom értelmezni a halált, egyáltalán nem hat meg, ha valaki meghal körülöttem, nagyon rideggé tett ez az esemény ilyen téren. Nem számít senkinek sem az élete, nem szomorodok el, ha valaki megszűnik létezni, eléggé megváltoztatott.
Oh, ezt nem fejeztem be:
Én is nagyon sokat nyaraltam nála, nála volt mindig nagy ünnepekkor a családi összejövetel, szülinapok, húsvét, stb, szóval rengeteg szokás megszűnt, ami még nehezebbé teszi a dolgot.
Én is 20 éves vagyok.
Ha egy olyan embert vesztunk el aki ennyite kozel allt hozzank, akkor bizony az eletunk nem lesz tobbe ugyan az mint elotte. Nem feltetlen arrol van szo, hogy megkomolyodunk, vagy elfelejtunk "gyereknek lenni", de sok mindenre maskent fogunk tekinteni.
Kesobb irok szivesen hosszabban is, de most mobilrol vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!