Ha egy apa hagyja el a csaldját az semmi de, ha egy anya akkor mindenki kiakad?
Figyelt kérdés
24 évnyi házasság után amiből született 2 gyermek az apa lelépett egy másik asszonnyal aki szintén elhagyta a családját.
Ezt persze elég rosszul élte meg főleg a feleség.
Ennek már 4 éve és most már az anyuka is tanált egy férfit akivel már elment 2x vacsorázni.Minden szép és jó lenne ha a két gyereke akik már szintén felnőttek nem néznének az anyjukra úgy mint egy cafkára.
Hogy is van ez?
Az apuka simán leléphet de az anya aki több év egyedül lét után tanál egy udvarlót azt meg lehet kövezni magyarán...
Nem rólam van szó hanem a rokonaimról akiknél ez megy mostanában.
Előre köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 6. 12:28
11/15 anonim válasza:
Nem kell foglalkozni a gyerekek véleményével.
12/15 anonim válasza:
Egy párkapcsolat a két felnőtt emberről szól és nem a gyerekekről. Nyilván az a legjobb ha a gyerekek önállóvá válásáig együtt marad a két felnőtt és közösen nevelik a gyereket, de ha a két felnőtt mégis úgy dönt hogy külön folytatják tovább, akkor ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania. Még a gyerekeknek is. Mint ahogy azt is tiszteletben kell tartania mindenkinek, ha az elvált felek (apa anya egyaránt) újra randevúzik és párt talál magának. Még a gyerekeknek is. Még ha nehéz, akkor is. Minden embernek joga van a saját életét úgy élnie ahogy akarja, akkor is ha van gyereke meg akkor is ha nincs.
13/15 anonim válasza:
Amikor anyukám elkezdett randizni,nővérem is teljesen kiakadt,én akkor voltam 26 a nővérem 31,tehát nem voltunk már gyerekek.Nekem anyu sokat mesélt a párjáról a nővérem előtt szóba sem lehetett hozni,egyszer azt mondta"Nem gondolod,hogy azt akarom hallgatni,anyám hogy szexel egy pasival?? " Kérdeztem tőle,miért kellene azt hallgatnod??Anyánknak eszébe sem volt a szexuális életéről beszélni velünk.De nővérem tiszta hülyén viselkedett. Sztem annyi lehet emögött,hogy ő anyának,és nem nőnek látta anyánkat.Ami azért elég fura hisz 31 évesen már tudhatta volna,főleg úgy,hogy addigra ő is anya volt,hogy a nő nem tűnik el a szüléssel.
14/15 anonim válasza:
Anyám 38 éves volt mikor apám elhagyta egy fiatal pics@ért.Most 51,és nem volt soha senkije.Apám élte világát,anyám meg nevelt,küszködött velem mind tanulásban mind a kamaszkori problémáimmal a lázadásaimmal.Most felnőtt fejjel már sejtem mennyire nehéz lehetett neki.Soha nem volt apám után másik férfi az életében,legalábbis nem tudok róla,esetleg valami nagyon alkalmi,de én ezt is kizártnak tartom,hiszen csak dolgozott,és velem foglalkozott.Én örültem volna,a mai napig örülnék ha találna valakit aki boldoggá teszi,mert az engem is boldoggá tenne.Megérdemelné...eszem ágában nem lenne a saját szülőmet magányra kárhoztatni.
15/15 anonim válasza:
Szerintem azért van ez, mert valljuk be, az anyáknak mégiscsak jobban szívügye a gyerek, mint az apáknak. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom, de biztos van fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!