Miert kell titokban tamogatni a gyermeket?
Konkretan a munkatarsnom kert meg, hogy en segitsek atadni a penzt a fianak, mert delutan autoval jon erte a ferje (nem a gyerek edesapja, mert ez a 2. hazasaga), es nem akar vitat.
En segitek de nekem ez nagyon fura, dolgozik es a sajat keresetebol adja a penzt. A fia harmincas nos es egy gyereke van, de szinte havonta kap 5-10 ritkan 15 ezer ft ot az edesanyjatol (ritkan az en segitsegemmel).
En nem tudom elkepzelni, hogy egyszer en is ide jutok (idosebb koleganoim nem latnak ebben semmi rosszat).
Anyukám negyvenes évei végén jár. Emlékszem, mikor kicsi voltam, és a nagymamám élt, engem és a tesómat állítottak az előszoba ajtóba, hogy nézzük, a nagypapám mikor jön a konyhába, és szóljunk. Közben a nagyi mindig odaadott anyunak egy kis pénzt.
Aztán ahogy leérettségiztem, nevelőapámra rájött, hogy adjak nekik pénzt. (Ketten együtt havi félmillió felett kerestek.) Anyuval el kellett játszani, hogy odaadom a pénzt, ő meg mindig visszacsempészte a dobozba, amibe gyűjtöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!