Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert kell titokban tamogatni...

Miert kell titokban tamogatni a gyermeket?

Figyelt kérdés

Konkretan a munkatarsnom kert meg, hogy en segitsek atadni a penzt a fianak, mert delutan autoval jon erte a ferje (nem a gyerek edesapja, mert ez a 2. hazasaga), es nem akar vitat.

En segitek de nekem ez nagyon fura, dolgozik es a sajat keresetebol adja a penzt. A fia harmincas nos es egy gyereke van, de szinte havonta kap 5-10 ritkan 15 ezer ft ot az edesanyjatol (ritkan az en segitsegemmel).

En nem tudom elkepzelni, hogy egyszer en is ide jutok (idosebb koleganoim nem latnak ebben semmi rosszat).

2014. jún. 3. 15:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja, én először azt hittem, hogy számodra az a furcsa, hogy a férj vitázik, ha támogatja gyermekét. Mert számomra ez. Támogassa, ha van miből. Szüleim sokkal-sokkal jobban élnek, mint nagymamám, nagyi mégis minden évben ad anyuéknak (és most már az unokáknak is) krumplit, hagymát, zöldségeket, húst. Jól esik neki, ha adhat.
2014. jún. 3. 17:56
 12/16 anonim ***** válasza:
ezt én sem értem pontosan, hogy neked mi a furcsa. az, hogy támogatja a gyereket, vagy az, hogy titokban kell tartania, mert a férje beleszól?
2014. jún. 3. 17:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Anyukám negyvenes évei végén jár. Emlékszem, mikor kicsi voltam, és a nagymamám élt, engem és a tesómat állítottak az előszoba ajtóba, hogy nézzük, a nagypapám mikor jön a konyhába, és szóljunk. Közben a nagyi mindig odaadott anyunak egy kis pénzt.

Aztán ahogy leérettségiztem, nevelőapámra rájött, hogy adjak nekik pénzt. (Ketten együtt havi félmillió felett kerestek.) Anyuval el kellett játszani, hogy odaadom a pénzt, ő meg mindig visszacsempészte a dobozba, amibe gyűjtöttem.

2014. jún. 3. 18:18
 14/16 anonim ***** válasza:
miaz a férfiak ennyire zsugoriak b@sszus? XD
2014. jún. 3. 18:22
 15/16 anonim ***** válasza:
ebben a jövő nélküli országban én egyáltalán nem csodálkozom ezen!
2014. jún. 3. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:
nyilván a szülöket se vetti fel a pénz 30 éves családos embert nehogy már pénzelni kelljen, gyereket magunknak vállalunk nem a nagyszülök zsebére, gondolom mostoha apuka ezt nem támogatja
2014. jún. 3. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!