Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom tovább! Vagy magamat...

Nem bírom tovább! Vagy magamat ölöm meg vagy anyámat! HELP?

Figyelt kérdés

Anyám idegbeteg (papirja van róla). És elvárja tőlem hogy úgy viselkedjek mint egy felnőtt, de még csak 15 vagyok.

nekem kell boltba járnom, főznőm, mosnom, meg minden.

anyagi helyzetünket sz.rul állunk...egyszobás panelban lakunk (béreljük), nincs ágyunk...a földön alszunk, a szekrény szét van esve.

a haverjaim gáznak tartják h nem engedem fel őket ide. Anyám meg mindig azzal jön h a szegénység nem ciki, az ciki ahogy tartom a szekrényemet ( nem tatok rendet, mert minek, ha úgysem jön fel senki...)

Egy húgom van aki 10 éves,, csak fél tesóm.

a szüleim elváltak. szóval 3an élünk ebben a porfészekben...

anyám a fősulin olasz nyelvet tanult és elv felső fokon tudja

és elvárja tőlünk hogy mi is tudjunk.

8 éve piszkál az olasszal..elvileg felssőőfokon kéne tudnom, de magamtól egy szót nem bírnék mondani.

És ha valamit nem tudok, akkor meg azzal jön hogy 5 éve tanultam meg miért nem tudom???

és akkor kapom a pofonokat... Mostanában meg előveszi az övét és azzal üt...nem birom :(((((((

Tegnap megfogta az okostelefonomat amit apumtól kaptam ( apum évekig nem állt szóba velem, most kaptam tőle telefont) és addig dobta a falnak, míg el nem tört. Most a laptopom jön és a ruháim.

Több mint fél éve van barátom, akit nagyon szeretek...csak ő nem a legjobb iskolába megy tovább tanulni, ezért anyám lehülyézi és utálja. tegnap felhivta hogy mi már nem járunk többé, meg fogja verni, és felmegy a szüleihez kiabálni, hacsak rám néz. És tényleg meg fogja verni! Pár osztály társamat már megverte!!!

El akarok költözni, de nem engedi anyám. Mert hogy kapja rám a gyerektartás dijat és hogy 5 évig még tudjon sz.patni az olasszal, mert ha kell akkor minden nap sz.rrá ver.

Tegnap nekem jött konyha késsel. aztán magát akarta leszúrni. és tegnap adott egy gagyi gombos telefont, azon ma felhivott h öngyilkos akar lenni és 10 percig kiabált velem hogy én r.banc vagyok és h nem lehet rám számitani.

Nem birom tovább!!!!

mit tegyek?

15/lány

2014. jún. 3. 08:39
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Drégaságom,azonnal indulj segítséget kérni bárkitől akit itt felsoroltak,a te és a húgod biztonsága miatt,ez csak rosszabb lesz hidd el,ez én anyám is ilyen volt,majd öngyilkoss lett.Ne halogasd,mert ez így nem lesz jó,anyukádnak segítség kell,de sürgősen,és mivel te is csak 15 vagy és a húgod 10 ezért nektek is kell a segítség.

Az hiányzik még,hogy rád vagy a hugodra támadjon,ne félj,légy erős magatok miatt.

Legyetek óvatosak!!

2014. jún. 16. 14:23
 22/24 anonim válasza:
Anyádat nyugodtam megölheted(már ha mered) ugyanis ez már személy elleni erőszak,bántalmazás. Szóval ha odáig fajul és netalántán megölnéd akkor semmi bajod se lenne ugyanis senki se emelne vádat.
2014. jún. 19. 00:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Simek Kittit is lecsukták nem?
2014. jún. 19. 15:22
 24/24 anonim ***** válasza:
Utána mi volt? Élsz még, javult a helyzet?
2016. aug. 9. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!