Szerintetek nem szánalmas mikor anya és lánya is már félig a facebookon éli az életét? Ott köszöngetnek egymásnak, nyomkodják a smileykat stb
És ebben a három percben azzal foglalkozol, hogy ki mit írogat más falára? :)
Aranyos.. :)
gondolom majd a temetését is facebookon fogod rendezni
ha lesz 100 like akkor márvány lesz a sírkő
Én inkább azzal foglalkozom, ami engem érdekel, és nem azzal, hogy ki mit ír a másik falára :) Több időt töltök a Facebook-on naponta 3 percnél, mert szakmai dolgokat is követek ott, és a cégem hirdetéseivel is foglalkozom.
Te miért foglalkozol azzal, hogy más mit csinál?
Mondom, aranyos... :)
Talán azért fura neked, mert nem vagy kocka beállítottságú. Napi 20 órát töltök gép előtt átlagban, és én pl nem tudom, hogy lehet nem unatkozni egész nap gép nélkül, mert nekem ez az életem része (ezt tanulom, ezt dolgozom és ezzel szórakoztatom magam). Amúgy még most is sokan vannak (fiatalok között is), akiknek egy nagy kérdőjel az egész informatika, de mégsem szólok be annak, vagy nevezem szánalmasnak azt, aki úgy linkel be ide egy képet, hogy C:\Documents...\... és a többit hozzá lehet képzelni, vagy azt se, aki a muszájt úgy írja le, hogy muszály, ráadásul totál nagybetűvel, hogy még hangsúlyos is legyen.
Párom is ilyen kocka, és volt már úgy, hogy e-mailt írtam neki a konyhából a szobába, mert az gyorsabb volt. Nekem ebben nincs semmi különös, ahogy abban sem, hogy FB-n kommunikálnak egymással ha az ő életritmusuknak ez megfelelőbb.
A lényeg, hogy ne foglalkozz mással, csak saját magaddal. Mindenkinek vannak olyan szokásai, amik a másik számára idegesítőek lehetnek, ez ellen úgysem tudsz mit tenni. Ők így szeretik csinálni, te meg úgy. Legalább valahogy beszélnek egymással, sok családban már ez is nagy dolog.
"elég gyenge a felfogásotok de nem is érdekel"
:) aranyos ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!