Papairoland kérdése:
Nem szeretnek a szüleim?
Figyelt kérdés
Az apukámmal elég gyakran veszekszek apróságok miatt de ilyenkor anya levegőnek néz de ha anyu meg apu veszekszik akkor anyu mindig velem akar lenni de ha éppen joba van apuval le se sz***rja a fejem :( Mikor elmegyek valahova kirándulni meg kérdezi hogy éreztem magam és ennyi se puszi se semmi.. ha rossz jegyet kapok olyan szinten lecsesznekde ha jo jegyet akkor annyit se mondanak ügyes vagy :/ Amikor focin vagyok kijönnek meccsre ha rugok golt meg se dicsèrnek mig a többi gyerek szülei ott dicsèrnek de ha véletlenül rosszabb vagyok akkor oktatnak mint egy 5 évest és mindig találnak bennem hibát :/ mindent próbálok megtenni hogy jobb viszonyom legyen a szüleimmel de valahogy soha nem jön össze. Szerintetek bennem lehet a hiba vagy csak felfujom??2014. jún. 1. 20:00
1/2 anonim válasza:
Nem feltétlen veled van baj. Sajnos vannak olyan szülők, akiknek az, hogy a gyerek jól teljesít természetes és nem jár érte dicséret, de ha hibázik, na akkor lesz ne mulass. Ez nem jó gyereknevelési módszer. Megpróbálhatod ezeket megbeszélni velük, egy próbát mindenképp megér, mert maguktól nem tudják, hogy téged mi bánt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. jún. 1. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!