Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindjárt 27 éves leszek. A...

Mindjárt 27 éves leszek. A szüleim úgy kezelnek, mint egy gyereket, jogsim ezer éve megvan, nem engedik, hogy vezessek, beleszólnak a szerelmi életembe is. Megőrülök. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 13:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
82%

Csak nem sorstárs? :D

Az a helyzet, hogy lehet ezt magyarázni, de a valóság a következő: egy tizenévesnél teljesen normális lenne a kérdező által vázolt helyzet.

De egy felnőtt ember esetében nem az. És itt nem arról van szó, hogy mindenkinek, aki betölti a 18-at, le kell lépni, hiszen van, amikor az ember rákényszerül arra, hogy a szüleire támaszkodjon, és persze vannak, akik tök jól elélnek együtt.

De a kérdezőnél nem ez a helyzet. Márpedig ha egy felnőtt embernek rossz az a helyzet, ami van, és ahelyett, hogy tenne érte, csak siránkozik - azt akárhogy is szépítjük, egyszerűen gáz.

2014. jún. 1. 17:18
 32/37 anonim ***** válasza:
83%
Nem mondtam, hogy nem gáz. Azt sem, hogy ne tegyen ellene. De az embereknek elemi igénye van a függetlenségre és ha valaki ezt nem tudja érvényesíteni, az azért van, mert gondok vannak az önbizalmával. Attól senkinek nem lesz önbizalma, ha egy fél weboldalnyi ember verbálisan földbe döngöli, csak még szerencsétlenebbnek és tehetetlenebbnek fogja magát érezni. Ezzel tehát neki semmit sem segítetek, csak a saját önelégültségeteket fényezitek az ő kárára. Egyrészt azzal, hogy ti mekkora spílerek vagytok, hogy nem vagytok ilyen helyzetben, miközben az egész környezet és érzelmi alkat kérdése, magyarul csak mázlitok van, plusz még azzal is, hogy milyen jó fejek vagytok, hogy leereszkedtek ehhez a szerencsétlenhez és megmondjátok neki a tutit. Ez kétszínű, rosszindulatú és szánalmas viselkedés. Tessék, egy kis ajánlott olvasmány: [link]
2014. jún. 1. 18:25
 33/37 anonim ***** válasza:
13.51-es jól megmondta
2014. jún. 6. 14:08
 34/37 anonim válasza:

A 13:50-esnek csak annyit, ilyen esetben a nőknek könnyebb a helyzete, ha jó helyre tolod a popsit. De bocsi. És nem szeretnék továbbiakba olyan, vitákba belemenni hogy általánosságban "nyámnyila meg tutyi-mutyi".

Kérdezőnek:

Ha autózni akarsz, vegyél autót 250-350 között már "út képeset" lehet kapni. Ja, vagy neked azok sz***k, mert apunak Lexus 550-ese van és azt szeretnéd hajtani, mert már annyira megszoktad?

Nem kell minden csajt bemutatni otthon (na csá, majd jövök).

Amúgy, a szüleid és a te egyéniségedtől is sok függ.

2014. jún. 10. 00:59
 35/37 anonim ***** válasza:
"A 13:50-esnek csak annyit, ilyen esetben a nőknek könnyebb a helyzete, ha jó helyre tolod a popsit. De bocsi. És nem szeretnék továbbiakba olyan, vitákba belemenni hogy általánosságban "nyámnyila meg tutyi-mutyi"." > Ezt miért is nekem írod? Sem emlékeim alapján sem visszanézve nem találom nyomát, hogy bármit említettem volna nőkről, popsikról, vagy arról, hogy bárki nyámnyila meg tutyimutyi. Felhomályosítanál?
2014. jún. 10. 15:52
 36/37 anonim válasza:
szia kérdező! hogyan alakult a sorsod?
2015. nov. 18. 14:18
 37/37 anonim válasza:
27 éves koromban én egy 10 éves mercivel jártam.ja és tanári fiszetésből vettem (igaz hogy kellett hozzá 7 év hogy legyen rá elég pénzem)
2016. jún. 13. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!