Ti elengednetek a 10 eves fiatok az apjaval a nyari szunetben egy hosszabb utra, ami lehet akar veszelyes is?
Figyelt kérdés
Tobben mennenek, osszesen 4-5 felnott, a gyerek mindenkit ismer.2014. máj. 30. 19:27
41/72 anonim válasza:
En Londonban elek, rajtam kivul kb 250 ezer magyarral. Csak itt a gyk-n szinte napi szinten beszelek itteni magyarokkal.
42/72 reptoid válasza:
És keresztben nyomják egymásra a felpontozásokat, illetve a nem szimpatikus válaszadókra a lepontozást :D Egy kis sütis kérdésnél gyanúsan sok lett az értékelő meg a százalékok...
Hihetetlen... Ha már full kreténségeket tolsz, akkor nyomjad nyíltan, mit foglalkozol még a százalékokkal is?
43/72 reptoid válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
És magával beszélget...
Kész, vége, meghalok :D
44/72 anonim válasza:
Hadd furcsálljuk egy kicsit, én 120 ezer magyarral élek egy városban, de nem ismerek senkit a gyakorin, aki ugyanonnan ír, sőt nem is szoktam mások privijét saját kommentjeként bemásolni nem többször, de egyszer sem. Sőt kerszteb írni sem szoktam senkivel. Ez egy kicsit furcsa.
45/72 anonim válasza:
Tényleg, az sem furcsa, hogy akár a sajttorta (ételek-italok), a szegény dán zsiráf leöléséről, akár családi kapcsolatos kérdésről legyen szó, megtalálják egymást... Ez egy életreszóló barátság kezdete lehet.:)
46/72 anonim válasza:
Hahaha...tuti ugyanaz a személy van a két nicknév mögött. :D
48/72 anonim válasza:
egyik sem használ ékezetet,na ez nem perdöntö de gyanus....
49/72 reptoid válasza:
A kifogás az lesz, hogy mind a ketten Angliában élnek és angol billentyűzetes a számítógépük :D
50/72 anonim válasza:
:) Szerintem ők egy pár, vagy tényleg egy felhasználó bújt meg a két nick mögött. Én a másodikra hajlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!