Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti elengednetek a 10 eves...

Ti elengednetek a 10 eves fiatok az apjaval a nyari szunetben egy hosszabb utra, ami lehet akar veszelyes is?

Figyelt kérdés
Tobben mennenek, osszesen 4-5 felnott, a gyerek mindenkit ismer.

2014. máj. 30. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 A kérdező kommentje:
Ooopsz, bocs a privatot nem Digonak akartam kuldeni, hanem aki kerdezte hogy cukrasz vagyok-e. De ha jol latom neki is elment meg Digo elott. Szep kis kavar! :)
2014. máj. 30. 20:20
 32/72 anonim ***** válasza:

Tehát az itteni válaszodat előbb elküldted Digonak, aki itt válaszolt a kérdéseinkre:

Digo nevű felhasználó válasza:

A vitorlas kapitanyanak ez lesz a 6.ik ilyen utja, a tarsasag pedig profi maszokbol all, a ferjem korabban hegyi vezeto volt az osztrak alpokban.

Megis azert feltem a gyereket, szerintem 10 evesen kicsit korai atvitorlazni az Eszaki-tengeren.

Aham. Persze. Nincs azzal semmi baj, hogy londoni vendéglátósként el akarod vinni a fiadat, de szerintem még kicsi ehhez.

2014. máj. 30. 20:22
 33/72 anonim ***** válasza:
Nincs fiam, nem vagyok cukrasz es nem tudok vitorlazni sem! :D
2014. máj. 30. 20:23
 34/72 anonim ***** válasza:
Ember! Azokat masoltam be amiket a kerdezo privatban kuldott nekem!
2014. máj. 30. 20:24
 35/72 anonim ***** válasza:

Ellenben van két felhasználóneved és néha egymást kiegészítve, egymás mondandóját ellopva beszéltek e=mc2-tel.

Nen ézz már mindenkit hülyének. A linkelt kérdésben is látszik, hogy belekeveredtél. Itt is előbb tudtad Diegoként az utazás részleteit, mint a "kérdező".

Mondom: bukta.

2014. máj. 30. 20:26
 36/72 anonim ***** válasza:
Én is, ha kapok egy, a kérdéshez kapcsolódó konkrét infókkal teli privit, egyből másolom be ész nélkül, mindenféle kommentár, vagy idézőjel nélkül... Ugyan már.
2014. máj. 30. 20:29
 37/72 anonim ***** válasza:

Azert masoltam be mert nagyon nem mindegy hogy kik ulnek azon a hajon, milyen tapasztalattal, gondoltam lenyeges a kerdest tekintve.

De ha attol boldog vagy akkor en skrizofen vagyok, van fiam es a ferjem meg vitorlas kapitany es lebuktattal! :D

na viszlat!

2014. máj. 30. 20:33
 38/72 anonim ***** válasza:
0%

...és végül mindig kiderül kinek van igaza.

Mindig nekem, mert okos vagyok.

2014. máj. 30. 20:34
 39/72 A kérdező kommentje:

Na, most mar en sem tudom ki kivel van! :)

Lenyeg a lenyeg, szerintem alszunk a dologra meg parat, a kerdes nem itt fog eldolni csak kivancsi voltam ki mit gondol.

2014. máj. 30. 20:40
 40/72 anonim ***** válasza:
És tök véletlenül ugyanabban a városban laktok, tök véletlenül a kérdező Digonak küldi a privit. Véletlenek özöne. Nem baj ez, csak szimpibb egy beismerés.
2014. máj. 30. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!