Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti elengednetek a 10 eves...

Ti elengednetek a 10 eves fiatok az apjaval a nyari szunetben egy hosszabb utra, ami lehet akar veszelyes is?

Figyelt kérdés
Tobben mennenek, osszesen 4-5 felnott, a gyerek mindenkit ismer.

2014. máj. 30. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
100%

Upsz a kérdező fizikuscukrász és férfi.:D

Erről egy péksüti jut eszembe: bukta.:D

2014. máj. 30. 20:11
 22/72 anonim ***** válasza:

A vitorlas kapitanyanak ez lesz a 6.ik ilyen utja, a tarsasag pedig profi maszokbol all, a ferjem korabban hegyi vezeto volt az osztrak alpokban.

Megis azert feltem a gyereket, szerintem 10 evesen kicsit korai atvitorlazni az Eszaki-tengeren.

2014. máj. 30. 20:12
 23/72 anonim ***** válasza:
10-es "az apja mellett biztonságba van akár hegyet mászik a kár vitorlázik.Hát tudod egy apát is érhet baleset hiába van ő ,vagy te meggyőződve arról tapasztalt"Mondta ezt már is még sincsenek már közöttünk.Én 10évesen ilyen helyre nem engedném.Még kicsi,az életbe lesz még sok lehetősége kockáztatni akár az életét is.Ha apa befonná a szemöldökét kínjába,lobogtatva akármilyen láthatási papírt akkor sem!keressen olyan mókát a gyereknek ahol valóban nem eshet baja.Vigye amikor akarja semmi gond de veszélyes helyre kizárt
2014. máj. 30. 20:14
 24/72 anonim ***** válasza:

"Upsz a kérdező fizikuscukrász és férfi.:D 

Erről egy péksüti jut eszembe: bukta.:D"

Nem vagyok cukrasz, azt azert irtam mert felhuzott az egyik valaszolo az ostobasagaval.

25/72 anonim ***** válasza:
82%

Digo= e=mc2:D

Hú, de sokan vagy, kérdező.

Nem, műkedvelő vitorlásokkal NEM engedném el a 10 éves kisfiam. Esetleg 5 év múlva.

26/72 anonim ***** válasza:
100%

"Azt azert irtam mert idegesitett az egyik valaszolo idiota okoskodasa. Tudnal a kerdesre koncentralni?"

Most már végképp nem értem.

Te most férfi vagy nő vagy???

Írtál nekem privat üzenetet, de DIGO névre..

Mist te vagy az a Digo aki Londonban él a barátnőjével és étteremben dolgozik mint pincér vagy te vagy az a e=mc2 aki szintén Londonban él cukrászként???

Bár már válaszoltam a kérdésre, hogy nyugodtan el lehet engedni a gyereket az apjával, de egyre jobban idegesít, hogy lassan már nem tudni ki mond igazat és ki hazudik..

2014. máj. 30. 20:15
 27/72 anonim ***** válasza:
Ezt a privat uzenetet kaptam a kerdezotol!! Azert masoltam be!
2014. máj. 30. 20:17
 28/72 anonim ***** válasza:

Digo, ne haragudj, de ezek szerint Te vagy a kérdező (e=mc"), de az hétszentség, hogy te nem a feleség vagy (a digót már nehezen választaná nő, még ha fizikus is).

Tehát Te vinnéd a gyereket?

2014. máj. 30. 20:17
 29/72 anonim ***** válasza:
Oké, akkor a kérdező londoni vendéglátós és el akarja vinni a fiát vitorlázni.
2014. máj. 30. 20:19
 30/72 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt tudod kérdező, hogy vicces az, hogy te vagy

Digo nevű felhasználó és e=mc2 nevű felhasználó is???

Vannak kérdések amiben saját magadnak válaszolsz...

Nagyon unatkozhatsz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__554..

2014. máj. 30. 20:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!