Ti elengednetek a 10 eves fiatok az apjaval a nyari szunetben egy hosszabb utra, ami lehet akar veszelyes is?
Upsz a kérdező fizikuscukrász és férfi.:D
Erről egy péksüti jut eszembe: bukta.:D
A vitorlas kapitanyanak ez lesz a 6.ik ilyen utja, a tarsasag pedig profi maszokbol all, a ferjem korabban hegyi vezeto volt az osztrak alpokban.
Megis azert feltem a gyereket, szerintem 10 evesen kicsit korai atvitorlazni az Eszaki-tengeren.
"Upsz a kérdező fizikuscukrász és férfi.:D
Erről egy péksüti jut eszembe: bukta.:D"
Nem vagyok cukrasz, azt azert irtam mert felhuzott az egyik valaszolo az ostobasagaval.
Digo= e=mc2:D
Hú, de sokan vagy, kérdező.
Nem, műkedvelő vitorlásokkal NEM engedném el a 10 éves kisfiam. Esetleg 5 év múlva.
"Azt azert irtam mert idegesitett az egyik valaszolo idiota okoskodasa. Tudnal a kerdesre koncentralni?"
Most már végképp nem értem.
Te most férfi vagy nő vagy???
Írtál nekem privat üzenetet, de DIGO névre..
Mist te vagy az a Digo aki Londonban él a barátnőjével és étteremben dolgozik mint pincér vagy te vagy az a e=mc2 aki szintén Londonban él cukrászként???
Bár már válaszoltam a kérdésre, hogy nyugodtan el lehet engedni a gyereket az apjával, de egyre jobban idegesít, hogy lassan már nem tudni ki mond igazat és ki hazudik..
Digo, ne haragudj, de ezek szerint Te vagy a kérdező (e=mc"), de az hétszentség, hogy te nem a feleség vagy (a digót már nehezen választaná nő, még ha fizikus is).
Tehát Te vinnéd a gyereket?
Azért azt tudod kérdező, hogy vicces az, hogy te vagy
Digo nevű felhasználó és e=mc2 nevű felhasználó is???
Vannak kérdések amiben saját magadnak válaszolsz...
Nagyon unatkozhatsz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__554..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!