Két éves fiam csak velem tud aludni. Párom kicsit féltékeny. Normális dolog ez?
Figyelt kérdés
Amúgyis egy szobában alszunk ezért sem értem a páromat. A gyerek érdekében igazán kibírhatná ezt a helyzetet. A kicsi mégsem alhat a nagyapjával. Van tapasztalatotok ilyen téren?2014. máj. 30. 10:36
41/45 anonim válasza:
35-ös, de nálatok mindketten elfogadtátok - amíg ez mindkét félnek megfelel (nekem elképzelhetetlen), addig nincs gond, de itt a férjnek nem jó ez, ő a párjával szeretne lenni, a párja viszont nagy ívben tesz rá. Ezért kéne megoldást találni, de a kérdező folyamatosan kifogásokat gyárt, és a kedvesét zavarja el. EZÉRT fog tönkremenni a kapcsolatuk.
42/45 anonim válasza:
35-ös. Semmire sem irigykedek, ugyan miért irigykednék, nem ismerlek, ugyanakkor te sem ismersz engem, nem tudod, hogy én hogyan élek. Én csak próbáltam arra rávilágítani, hogy lehet, vannak olyan párok, akiknél ez működik, mint ti a szüleitek, akárki, azonban a kérdezőéknél ez NEM működik, mert a férje ellenzi. Ezért bizony tönkremehet a házasságuk, ha nem tudják rendezni és még rakódnak rá egyéb dolgok. A leírásából arra következtetek, hogy már nem "csak" ez a probléma közöttük, hanem amúgy sincs túl sok intimitás, szeretet. Úgyhogy nem kell megsértődni azért, mert valaki esetleg helyesbített.
43/45 anonim válasza:
Én sem irigykedek azért mert valaki hagyja azt hogy a gyerek a szülők közt aludjon,de ha bele gondolunk ez azért picit beteges.Nem csoda hogy ha a gyerekből mindentől félő rinyagép lesz mert nem lesz ott vele épp anyuci :)
Mindennek meg van az ideje.nem azt mondom hogy ez a világ legnagyobb problémája,de egy bizonyos kor után azért illik a gyereknek a saját ágya szerintem,és kedves anyukák ne legyenek lusták felkelni az ágyig!!!!
44/45 anonim válasza:
35-ös vagyok megint. Hát elmondom neked, az én fiam nem egy mindentől félő rinyagép! Simán mindenkivel le áll dumálni, az apjával is simán elmegy itthonról úgy, h elköszön tőlem, még a kapuba is integet és simán csavarognak nélkülem és nem hisztizik utánam! Nővéremre, bárkire rábízhatom, nagyon vagány kis srác. Szóval egyáltalán nem vettem észre ennek hátrányát. Furcsa módon én sem lettem egy mindentől félő rinyagép, mert anyámék közt aludtam... Furcsa gondolkodásotok van az biztos. És nem azért alszik köztünk, mert lusták vagyunk fel kelni :D Azért mert imádom, ahogy oda bújik, kis kezével átöleli a nyakamat, reggel puszival ébreszt stb. De, mint írtam nálunk már más a helyzet, december óta van saját kis ágya amit nagyon szeret és ott alszik éjszaka, csak hajnalban szökik át hozzám ;)
45/45 anonim válasza:
Te vagy a nem normális, hogy nem szoktattad már rég külön a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!