Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesapám nem köszöntött fel a...

Édesapám nem köszöntött fel a születésnapomon. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Nos, a véleményetekre lennék kíváncsi, mert elég rosszul érzem magam emiatt. Röviden tömören 20 éves lettem ma, édesanyám külföldön dolgozik, apukámmal lakunk ketten. Egyedüli gyerek vagyok. Nagyon rosszul esett, hogy még csak annyit sem mondott, hogy boldog születésnapot fiam, vagy bármi. Elment sörözni, ahonnan csak késő este jön haza, szóval már nem is fog felköszönteni. Tény, hogy nem valami jó a kapcsolatunk, de azért ez nagyon rosszul esett :( mit gondoltok?

2014. máj. 29. 18:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Boldog születésnapot!

Apád egy .... ember.

2014. máj. 29. 19:37
 12/20 A kérdező kommentje:

Én nem tudnám ezt megtenni az a baj, akármennyire is bánt, hogy ilyen, én azért mindig veszek neki valamit és felköszöntöm, mert egyszerűen nem lennék rá képes, hogy nem így tegyek. Azért remélem egyszer ráébred, hogy igazából ő az apám és nem olyan megterhelő odanyomni egy "boldog születésnapot" mondatot a gyerekének.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen dolgokon kellett átmenned, nagyon nem egyszerű dolog ez, tisztában vagyok vele sajnos :( De valamilyen szinten ebből is le lehet szűrni a tanulságot. Legalább te máshogy fogsz bánni a gyermekeiddel ebben biztos vagyok! :)

Köszönöm szépen a jókívánságokat, szép napot neked! :)

2014. máj. 29. 19:37
 13/20 anonim ***** válasza:

Nagyon boldog születésnapot neked! :)

Kitartás cimbora, és fel a fejjel. :)

2014. máj. 29. 20:15
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

Boldog születésnapot Neked!

Apád meg egy b*nkó!

2014. máj. 29. 20:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el cimbora!Boldog Születésnapot!!
2014. máj. 29. 21:06
 16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen srácok!!!! :)
2014. máj. 29. 21:28
 17/20 anonim ***** válasza:
52%

Tudhatnád hogy egy igazi férfi nem emlékszik a dátumokra!

[link]

2014. máj. 29. 21:30
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát ebbe inkább ne menjünk bele, hogy mire emlékszik egy igazi férfi meg mire nem. Mindenki arra emlékszik amire akar emlékezni. 4 éve vagyunk együtt a barátnőmmel és egyszer nem felejtettem el a születésnapját, a valentin napot de még az évfordulónkat sem. Biztos nem vagyok igazi férfi...
2014. máj. 29. 21:40
 19/20 anonim ***** válasza:
70%

Tényleg ne menjünk bele, mert 20 nem egyenlő 4, és 20 évesen persze hogy nem vagy még férfi.

(abból is látszik hogy egy férfi sosem rinyál azon hogy nem köszöntötték fel)

2014. máj. 29. 22:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elfelejtette. Apu is elfelejt ilyen datumokat neha. Ettol meg nem rossz ember.
2014. máj. 30. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!