Vajon számítok-e még valamit a 8 fiú, és 10 éves lány gyerekeimnek?
Figyelt kérdés
Nem találkoztam velük karácsony óta, csak egy pár percre a pszichológusnál.2014. máj. 27. 17:14
11/15 A kérdező kommentje:
A bírósági téma már, nagyon sokszor lejárt lemez. Már ismernek minket, és nem használ semmit.
2014. máj. 27. 19:49
12/15 anonim válasza:
Láthatáskor odamész a gyerekekért, ha nem adja kihívod a rendőröket és felmutatod a bírósági ítéletet, feljelentést teszel. Ezt megcsinálod párszor, aztán beadod újra a kérelmet gyermekelhelyezés iránt és lesz esélyed. Keress egy jó ügyvédet és vedd fel a harcot. Ne hagyd h vmi hülye szekta kimossa a gyerekek agyát.
13/15 A kérdező kommentje:
Oda arra a helyre, már a rendőrök nem mennek ki, volt rá eset, hogy bementem a rendőrségre, elkérték a személyit, egy telefon, bemondta a nevem, és már nem foglalkoztak velem. Ha ügyvédre lenne pénzem, akkor most nem itt kérdeznék. A fél rendőrség már ismeri.
2014. máj. 28. 07:07
14/15 anonim válasza:
Sajnos elég mindennapos az ilyen eset. A hatóságok szarnak bele az apa jogaiba, csak fizesse a gyerektartást. Talán ezzel kezdhetne egy hozzáértő valamit, hogy visszatartható e a gyerektartás ha ellehetetlenítik a láthatásodat. Az egyből feltűnne az asszonynak.
15/15 A kérdező kommentje:
Hmm, ez nem is olyan rossz ötlet, talán még ezzel többet érnék el, hogy megint legyen kapcsolattartás. Az igazság az , hogy igazából nem vagyok híve, hogy vonják meg a tartásdíjat, mert nekik jár valami, de ijesztésnek nem rossz.
2014. aug. 1. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!