Kismutyesz_ kérdése:
Van itt valaki akit a szülei olyan középiskolába írattak be amit egyáltalán nem akart? Vagy ismertek ilyen történetet? Mi lett a kimenetele?
Figyelt kérdés
Egy elkeseredett 16 éves srác...2014. máj. 26. 16:36
11/13 anonim válasza:
Engem nem engedtek oda, ahova szerettem volna menni. Utólag belátom, jó döntés volt! 14 éves fejjel mentem volna oda, ahova a többiek, hogy ne legyek egyedül, pedig a suli elég gyengus volt. Ehelyett egy elég erős gimiba írattak, amit nagyon megszerettem, és minden szempontból jobb döntés volt!
12/13 A kérdező kommentje:
Én szakközépbe járok, szakácsnak tanulok, de rühellem egyszerűen. Undorral megyek a gyakorlatra...grafika az ami engem érdekel. De hát 1 év után is hiába mondanám a szüleimnek, hogy nem jött be nekem ez a suli. Nem megy a főzés, semmi érzékem hozzá.
2014. máj. 26. 20:44
13/13 anonim válasza:
Egyik barátnőmet nem vették fel a gimibe, ahová az anyja akarta küldeni, így lettünk osztálytársak. A gimi volt életem eddigi legszebb öt éve, hiába volt erős gimnázium, imádtunk oda járni. Barátnőm elé 10. utáni nyáron odarakta az anyja a papírt, hogy elintézte, átvették a másik helyre. Semmit nem tudott tenni, ment. Később viszont beszéltem vele, és megszerette azt a helyet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!