Mit tegyek, ha nem tudom hogy hova mehetnek?
Figyelt kérdés
A szuleim elvaltak. Van egy batyam. Apukamnak uj csaladja van, a felesegenem normalis, van ket gyerekuk akik neveletlenek es nem birnak veluk. Toluk elkoltoztem mert soha nem volt etel otthon es olyan volt mint egy borton. Apukam hallgatott a felesege minden szavara es a no mindig ellenem szitotta. Atkoltoztem anyumhoz ket ev utan. Elotte ot evet eltem anyummal csak o videkre koltozott ezert apukamnal maradtam a suli miatt.Tehat anyukamhoz koltoztem, azonban anyukam ferje megbolondult, megverte gyakran anyumat es rarugta a bejarati ajtot. Nem reg engem is megtalalt...szerencsere nem lett baja senkinek, de osszetorte ami a keze ugyebe kerult. Ezek utan atmentem a mamamhoz. Mivel nem ereztem magam jol elmentunk orvoshoz o bekudott a korhzgba ott voltam ket napot. Aztan kiengedtek de vissza kell mennem vizsgalatokra. Ez ido alatt a baratomnal maradtam, es anyukam elkezdett fenyegetozni h menjek haza, mert ideges. De ki menne haza ezek utan es hallatan. Nem tudom hova mehetnek....kiskorukent nem donthetek, de mindenhol csak a gyomorgorcs es fajdalom. Mit tehetnek?#Probléma problémák stressz
2014. máj. 26. 11:14
21/21 anonim válasza:
Azt értsd meg, hogy addig, amíg hivatalosan anyukádnál vagy elhelyezve, nincs olyan, hogy "engem ez nem hiv haza", mert haza KELL menned. Ha nem mégy, a fülednél fogva is visszarángathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!