Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha nem tudom hogy...

Mit tegyek, ha nem tudom hogy hova mehetnek?

Figyelt kérdés
A szuleim elvaltak. Van egy batyam. Apukamnak uj csaladja van, a felesegenem normalis, van ket gyerekuk akik neveletlenek es nem birnak veluk. Toluk elkoltoztem mert soha nem volt etel otthon es olyan volt mint egy borton. Apukam hallgatott a felesege minden szavara es a no mindig ellenem szitotta. Atkoltoztem anyumhoz ket ev utan. Elotte ot evet eltem anyummal csak o videkre koltozott ezert apukamnal maradtam a suli miatt.Tehat anyukamhoz koltoztem, azonban anyukam ferje megbolondult, megverte gyakran anyumat es rarugta a bejarati ajtot. Nem reg engem is megtalalt...szerencsere nem lett baja senkinek, de osszetorte ami a keze ugyebe kerult. Ezek utan atmentem a mamamhoz. Mivel nem ereztem magam jol elmentunk orvoshoz o bekudott a korhzgba ott voltam ket napot. Aztan kiengedtek de vissza kell mennem vizsgalatokra. Ez ido alatt a baratomnal maradtam, es anyukam elkezdett fenyegetozni h menjek haza, mert ideges. De ki menne haza ezek utan es hallatan. Nem tudom hova mehetnek....kiskorukent nem donthetek, de mindenhol csak a gyomorgorcs es fajdalom. Mit tehetnek?

#Probléma problémák stressz
2014. máj. 26. 11:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szia,hasonlo problemaval kuszkodom, alberletbe nincs kedved jonni velem? 18/L
2014. máj. 26. 13:00
 12/21 A kérdező kommentje:
Gondoltam mar ra, de szerintem azt engednek meg utoljara. Nem biztos az se h helyileg ossze tudnank kotni. De azert koszi az ajanlatot!
2014. máj. 26. 13:07
 13/21 anonim ***** válasza:

Az általad leírtak alapján, ha a srác jellemes, dolgos, akkor helyedben vele mennék albérletbe, szülőktől igényeld, hogy tartásodról mivel külön élsz tőlük elsősorban pénzben gondoskodjanak (úgy mint egy kollégistáról, albérletben lakó diákról).

Ha viszont kinézed a srácból, hogy visszaélne azzal, hogy így is kicsit kiszolgáltatott lennél neki, akkor inkább csajokkal társulj albérletbe.

2014. máj. 26. 13:19
 14/21 anonim ***** válasza:

Az albérletet a gyámhatóság fix, hogy nem engedélyezné, és a szülők se hiszem, hogy támogatnák.

Esetleg koliban gondolkozhatnál még.

Próbáld meg "elkapni" anyukádat, amikor nincs a nevelőapáddal, illetve apukádat is csípd el egy beszélgetésre.

Ha tovább szeretnél tanulni, akkor pedig valami jó messzi iskolát keress.

2014. máj. 26. 13:47
 15/21 A kérdező kommentje:
Es mit tudok csinalni, ha nem engedik az alberletet? Konkretan azt keri anyum h most menjek haza kukutyimba...es holnap jojjek vissza koran reggel egy vizsgalatra ami fel ora, utana meg menjek vissza. Mikor itt vagyok helyben itt lakik a baratom. Anyukamra jellemzo h ha megsertik a titkait vagy nem tudom becsuletet, akkor nem gondolkozik csak mondja a magaet. Peldaul most ugye elmondtam a mamamnak.h mit csinalt a ferje o pedig tovabbmondta.....es most engem hibaztat mert h o het evig titkolta h mik tortennek en meg elso alkalomra mindent kitalalok. De oszinten nem.bantam meg, mert soha tobbe nem akarom azt atelni.
2014. máj. 26. 13:48
 16/21 A kérdező kommentje:
Szerintem se engednek az alberletet. De azt se h barkihez koltozzek. Azt akarjak h menjek haza es viseljem el ami van.
2014. máj. 26. 13:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Egyebkent a fiuval ne koltozz ossze Ki tudja mwddig vagytok egyutt es ha kidob hova mesz
2014. máj. 26. 14:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát valahova menned kell, s ehhez lépned kell.

-vagy könyörögj a nagymamádnak, hogy fogadjon be;

-vagy kérd a gyámhatóságtól az intézeti elhelyezésed anyukád erőszakos férje miatt (nem lesz jobb intézetben);

-vagy könyörögj apádnak vagy akár a nejének, hogy segítsenek valahogy. Akár azzal, hogy támogatják, kollégiumba költözz.

2014. máj. 26. 14:38
 19/21 A kérdező kommentje:
Igen erre is gondoltam, de nem azt kerdeztem h mit ne csinaljak.
2014. máj. 26. 14:41
 20/21 A kérdező kommentje:

Eleg kilatastalan.....

Nem vagyok az a konyorgos tipus. Nem tudok nyalizni se, ezert is nem vagyok.joban apa nejevel. Nem is fogok nyalizni. Anya meg szerintem nem normalis. Most szerintetek, ha ugy hiv haza h gyere majd ellatom a bajod, meg h soha tobbe nem mehetsz sehova. Hat nem tudom engem ez nem hiv haza.

2014. máj. 26. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!