Mit tegyek, ha nem tudom hogy hova mehetnek?
Az általad leírtak alapján, ha a srác jellemes, dolgos, akkor helyedben vele mennék albérletbe, szülőktől igényeld, hogy tartásodról mivel külön élsz tőlük elsősorban pénzben gondoskodjanak (úgy mint egy kollégistáról, albérletben lakó diákról).
Ha viszont kinézed a srácból, hogy visszaélne azzal, hogy így is kicsit kiszolgáltatott lennél neki, akkor inkább csajokkal társulj albérletbe.
Az albérletet a gyámhatóság fix, hogy nem engedélyezné, és a szülők se hiszem, hogy támogatnák.
Esetleg koliban gondolkozhatnál még.
Próbáld meg "elkapni" anyukádat, amikor nincs a nevelőapáddal, illetve apukádat is csípd el egy beszélgetésre.
Ha tovább szeretnél tanulni, akkor pedig valami jó messzi iskolát keress.
Hát valahova menned kell, s ehhez lépned kell.
-vagy könyörögj a nagymamádnak, hogy fogadjon be;
-vagy kérd a gyámhatóságtól az intézeti elhelyezésed anyukád erőszakos férje miatt (nem lesz jobb intézetben);
-vagy könyörögj apádnak vagy akár a nejének, hogy segítsenek valahogy. Akár azzal, hogy támogatják, kollégiumba költözz.
Eleg kilatastalan.....
Nem vagyok az a konyorgos tipus. Nem tudok nyalizni se, ezert is nem vagyok.joban apa nejevel. Nem is fogok nyalizni. Anya meg szerintem nem normalis. Most szerintetek, ha ugy hiv haza h gyere majd ellatom a bajod, meg h soha tobbe nem mehetsz sehova. Hat nem tudom engem ez nem hiv haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!