Nektek mi a véleményetek erről?
Apám felveszi anyám fizetését,de még a saját anyja fizetését is,és egyszerűen úgy állítja be,mint ha ő neki lenne egyedül a családba pénze,és ezáltal kiszolgáltatottak vagyunk. Ha pénzt akarok tőle kérni,akkor engedély kell hozzá,és mindig számon kéri ,hogy mire költöm könyörögni kell 1000 Ft-ért is,alig akar adni.Ha pedig valami olyat csinálok ami nem tetszik neki,akkor rögtön a pénzzel kezd el zsarolni,hogy többet nem ad,és mehetek a híd alá,mert bizony ő keresi meg a pénzt.
Viszont ,ha mondjuk nyári munkából van egy kis pénzem,akkor rögtön irigykedni kezd,ha veszek valamit,és elkezd baszogatni,hogy megint milyen baromságot vettem,és hogy ha majd elfogy ő bizony nem ad.
még az a furcsa,hogy mindig mondja,hogy neki nincs pénze,viszont minden héten lottózik,több ezer forint értékbe,nyaralni már vagy 10 éve nem voltunk,soha nem költ a családi házra,vagy bármi egyébre,mert szerinte hülyeség.
Csak tudnám,hogy akkor hova tűnik az a pénz...
Nem tudom miért van ekkora arca,mikor másnak a pénzét veszi fel,és arra veri magát,hogy még két ember fizetésével együtt sok pénze van...
Nektek mi a véleményetek erről?
Köszönöm a válaszokat! :) és a biztatást!
Baranya megyében lakom épp,és inkább dolgoznék már,és előbb szeretnék saját lábra állni,utána esetleg szóba jöhet az egyetem is,viszont nincs nagyon olyan ismerősöm,akivel össze tudnék bútorozni,nem tudom ilyet hol tudnék találni,ha elvállalok egy munkát,akkor tudnék bele adni az albérlet pénzébe.
Köszönöm a segítséget,úgy érzem,hogy csak elhatározás kérdése!
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt,most már sokkal nagyobb az önbizalmam ezen a téren!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!