Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek mi a véleményetek erről?

Nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Apám felveszi anyám fizetését,de még a saját anyja fizetését is,és egyszerűen úgy állítja be,mint ha ő neki lenne egyedül a családba pénze,és ezáltal kiszolgáltatottak vagyunk. Ha pénzt akarok tőle kérni,akkor engedély kell hozzá,és mindig számon kéri ,hogy mire költöm könyörögni kell 1000 Ft-ért is,alig akar adni.Ha pedig valami olyat csinálok ami nem tetszik neki,akkor rögtön a pénzzel kezd el zsarolni,hogy többet nem ad,és mehetek a híd alá,mert bizony ő keresi meg a pénzt.

Viszont ,ha mondjuk nyári munkából van egy kis pénzem,akkor rögtön irigykedni kezd,ha veszek valamit,és elkezd baszogatni,hogy megint milyen baromságot vettem,és hogy ha majd elfogy ő bizony nem ad.

még az a furcsa,hogy mindig mondja,hogy neki nincs pénze,viszont minden héten lottózik,több ezer forint értékbe,nyaralni már vagy 10 éve nem voltunk,soha nem költ a családi házra,vagy bármi egyébre,mert szerinte hülyeség.

Csak tudnám,hogy akkor hova tűnik az a pénz...

Nem tudom miért van ekkora arca,mikor másnak a pénzét veszi fel,és arra veri magát,hogy még két ember fizetésével együtt sok pénze van...

Nektek mi a véleményetek erről?

2014. máj. 25. 12:26
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
18/L
2014. máj. 25. 12:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Miert nem kerdezed meg nagymamad es anyukad? Hogy tudnak ok igy elni?
2014. máj. 25. 12:28
 3/13 A kérdező kommentje:
Sajnos őket is zsarolja folyamatosan körülbelül mindennel,nem mernek csinálni semmit :/
2014. máj. 25. 12:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Se anyádnak, se a nagy anyádnak nincs egy csepp esze se, ha ezt hagyja.
2014. máj. 25. 12:30
 5/13 A kérdező kommentje:
Sajnos tudja őket zsarolni,mivel sokat tett értük még régebben,de most már inkább csak kihasználja őket,csak az a kérdésem,hogy ti mit tennétek a helyemben? :) amúgy köszi az eddigi válaszokat
2014. máj. 25. 12:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
En elkoltoznek mielott majd mikor keresokepes leszel a te fizudat is lenyulja
2014. máj. 25. 12:43
 7/13 A kérdező kommentje:

Sajnos már volt ilyen,amikor a ballagásomra kaptam pénzt,azt visszakérte,hogy majd visszaadja de neki most kell a pénz.

Költözésen én is gondolkodtam,viszont nem tudom hogy fogjak hozzá,vagy egyáltalán meg tudnék-e egyedül élni

2014. máj. 25. 12:45
 8/13 anonim ***** válasza:

Ebből előbb-utóbb válás lesz.

Ha édesanyád a bankárnyáján kapja a pénzt, változtassa meg a kódot, hogy ne tudjon levenni. Ha apukád mégis akaratoskodik, mondjátok meg neki, hogy az nem az ő pénze. Muszáj, mert különben jobban fog zsarolni.

Talán még el is költözhetnél anyukáddal egy albérletbe.

14/L

2014. máj. 25. 13:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez ellen anyukád és nagyid tudnának tenni, de, mint írtad, nem tesznek, mert a múltban a fickó segített nekik. Nos. Valahogy rá kellene ébredniük, hogy ezt a múltat már meghálálták egészen sok formában az évek alatt- gondolom igen, ezért írom le. Te nem nagyon tudsz mit tenni, csak azt, amit eddig: figyelsz, hogy a saját kereseted ne kerüljön az ő kezébe. Ha megteheted, menj el iskola mellett dolgozni, Tesco-ba, vagy ahova lehet a környékeden, 18-at betöltötted, megteheted, suli mellett is, ha bírod. (Esetleg a tanárokkal beszélj, hogy milyen helyzetben vagy, el kell menned dolgozni, továbbra is tartani szeretnéd az átlagodat, de feleltetések helyett mondjuk házi dolgozatot írhatnál e... Gondolom, még nem érettségiztél, ezért dolgozol nyári munkát, és laksz otthon. Ha nem így van, bocsi.) Sok sikert. :)
2014. máj. 25. 13:45
 10/13 A kérdező kommentje:

Igen,jövőre érettségizek,most nyáron pedig munka,próbálok majd ma velük beszélni,és köszönöm a megerősítést,biztos,hogy nem fogok neki egy fillért sem adni

Még annyit,hogy ti mennyi forinttal költöznétek el?Mennyit kéne gyűjtenem,hogy nyugodtan kiléphessek az ajtón?

2014. máj. 25. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!