Nektek mi a véleményetek erről?
Apám felveszi anyám fizetését,de még a saját anyja fizetését is,és egyszerűen úgy állítja be,mint ha ő neki lenne egyedül a családba pénze,és ezáltal kiszolgáltatottak vagyunk. Ha pénzt akarok tőle kérni,akkor engedély kell hozzá,és mindig számon kéri ,hogy mire költöm könyörögni kell 1000 Ft-ért is,alig akar adni.Ha pedig valami olyat csinálok ami nem tetszik neki,akkor rögtön a pénzzel kezd el zsarolni,hogy többet nem ad,és mehetek a híd alá,mert bizony ő keresi meg a pénzt.
Viszont ,ha mondjuk nyári munkából van egy kis pénzem,akkor rögtön irigykedni kezd,ha veszek valamit,és elkezd baszogatni,hogy megint milyen baromságot vettem,és hogy ha majd elfogy ő bizony nem ad.
még az a furcsa,hogy mindig mondja,hogy neki nincs pénze,viszont minden héten lottózik,több ezer forint értékbe,nyaralni már vagy 10 éve nem voltunk,soha nem költ a családi házra,vagy bármi egyébre,mert szerinte hülyeség.
Csak tudnám,hogy akkor hova tűnik az a pénz...
Nem tudom miért van ekkora arca,mikor másnak a pénzét veszi fel,és arra veri magát,hogy még két ember fizetésével együtt sok pénze van...
Nektek mi a véleményetek erről?
Sajnos már volt ilyen,amikor a ballagásomra kaptam pénzt,azt visszakérte,hogy majd visszaadja de neki most kell a pénz.
Költözésen én is gondolkodtam,viszont nem tudom hogy fogjak hozzá,vagy egyáltalán meg tudnék-e egyedül élni
Ebből előbb-utóbb válás lesz.
Ha édesanyád a bankárnyáján kapja a pénzt, változtassa meg a kódot, hogy ne tudjon levenni. Ha apukád mégis akaratoskodik, mondjátok meg neki, hogy az nem az ő pénze. Muszáj, mert különben jobban fog zsarolni.
Talán még el is költözhetnél anyukáddal egy albérletbe.
14/L
Igen,jövőre érettségizek,most nyáron pedig munka,próbálok majd ma velük beszélni,és köszönöm a megerősítést,biztos,hogy nem fogok neki egy fillért sem adni
Még annyit,hogy ti mennyi forinttal költöznétek el?Mennyit kéne gyűjtenem,hogy nyugodtan kiléphessek az ajtón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!