Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen nagy veszekedést csináln...

Ilyen nagy veszekedést csinálni csak, mert nem hordom a cipőt? Szerintetek kinek van nyomósabb oka megharagudni?

Figyelt kérdés

Anyu és apu rég elváltak. Nekem apu a gyerektartáson kívül sose vesz semmit, de hugomnak havonta legalább egyszer vesz ruhákat, parfümöt, sminket stb.. Ezt anyu nem rég szóvá tette neki, mert Ő mindkettőnknek egy formán vásárol cuccot, és ezt aputól is elvárná. Erre apu múlt hónapba vett nekem egy Converse cipőt. Két okból is nem hordom: 1, ha magától nem jutott még sose eszébe, hogy nekem is vegyen egy polót, akkor most se kell egy drága cipő tőle. 2, utálom a divat dolgokat. A suliba minden gazdag majomnak Converse cipője van és amugy is szerintem csúnya.

A kedves hugom persze egyből elmondta apunak, hogy nem tetszik és még egyszer se vettem fel. Most pedig azt követeli anyutól, hogy adja oda neki az árát, vagy következő hónapba 16ezerrel kevesebb gyerektartást küld.

Eddig is haragudtam rá, amiért kivételezik tesómmal, de most főleg. Hisz nem én kértem ezt a cipőt, és hugomra kb. 2 hónap alatt elkölt ennyit a gy.t-on kívül.

2014. máj. 19. 12:53
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
94%
Apukád egy nagy gyerek. Azért haragudni, mert olyan ajándékot ad, ami nem illik hozzád (ebből is látszik, hogy fogalma sincs ki vagy), nevetséges. Visszaadnám az árát, és megkérném, hogy lehetőleg soha többé semmit ne vegyen. Egy idegen az apukád, sajnálom. Fogalma sincs, ki vagy, milyen vagy, mit szeretsz és ez sokkal nagyobb baj, mint hogy nem vesz neked semmit. Ennyire egy vadidegen is betalált volna egy ajándékkal! :( Sajnálom, hogy ilyen "apa" jutott neked!
2014. máj. 19. 12:56
 2/51 anonim ***** válasza:
58%
közöld apáddal hogy a húgod hülyeséget mondott ,mert nem nem tetszik hanem nem jó a lábadra kényelmetlen a cipő mivel túl széles a lábad a cipőhöz képest.(akkor is ezt mond ha nem igaz)
2014. máj. 19. 13:02
 3/51 Andizsuzsi ***** válasza:
91%
Kérd el a blokkot, vidd vissza a cipőt és válassz olyat, ami neked is tetszik. Nagyon nem szeretek ilyet mondani, de apádat meg tojd le magasról. (hogy lehet úgy cipőt venni, hogy nincs ott az, akié lesz???)
2014. máj. 19. 13:05
 4/51 A kérdező kommentje:

A cipő már egy hónapja nálam van. Így ki lehet cseréltetni?

Én arra is gondoltam már, hogy felteszem apródra( vagy olx) és eladom, az árából pedig anyu oda adja neki a 16ezret neki.

2014. máj. 19. 13:11
 5/51 anonim ***** válasza:
95%
A gyerektartás összegét önkényesen nem csökkentheti, különben anyukád bírósági végrehajtást kérhet, és kérheti, hogy ezentúl a munkáltatója utalja neki közvetlenül a fizetéséből, mert nem érzi biztosítottnak a havi rendszeres fizetést. Nem fenyegetőznék apukád helyében ilyen dolgokkal.
2014. máj. 19. 13:12
 6/51 anonim ***** válasza:
62%

Én is az utolsó kommentelő szerint cselekednék. Végülis megteheted, Converse cipőknél vissza lehet cserélni egy hónap leforgása allatt. Vagy nem?

Vagy ha nem ezt akarod, mondd el anyukádnak az igazat, hogy érzel és neked nem kell az a cipő, esetleg beszéld meg vele azt hogy odaadod húgodnak és levonják majd tőle.

Felnőtt ember édesapád, nem egy nagy gyerek. Ótálom az ilyen felnőtteket...

2014. máj. 19. 13:14
 7/51 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy ténleg nem teheti hogy levonja a gyerektrtásból, úgyhogy erre r**aszott :D
2014. máj. 19. 13:15
 8/51 anonim ***** válasza:
62%
a deuchmann-nál 3 hónapon belül lehet ez a cipő sem lehet sokkal másképp plusz a blokk mellé adnak egy ilyen papírost ahol leírják milyen oknál fogva lehet visszavinni
2014. máj. 19. 13:16
 9/51 anonim ***** válasza:
37%

Lehet lepontozni, de szerintem az van a háttérben, hogy a hugod kedves vele és ezért kapja az ajándékokat, te pedig undok vagy vele és azért nem kapsz!

Te meg játsszad tovább a sértődöttet...

2014. máj. 19. 13:17
 10/51 A kérdező kommentje:
Talán nem lennék undok, ha Ő nem csinalna úgy, mintha csak a hugom létezne. Hugom meg minden csak nem kedves. Inkább nyalis. Nekem nem az ajándékok a fontosak, én szeretetet szeretnék tőle. De ez milyen szeretet?
2014. máj. 19. 13:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!