Jogosan haragszik örökbefogadó szüleire az aki felnőtt korában tudja meg, hogy saját és vér szerinti szülei végig tartották a kapcsolatot ő mégsem ismerhette meg előbb szüleit?
Látom eltérő véleményeket képviseltek, de így is sokat segítettetetek nekem.
Nyílt örökbefogadásra gondoltam természetesen ahol ismerik egymást a szülők, a gyermek születésénél találkoztak, majd valamilyen szintén egymással tartják a kapcsolatot, fényképeket küld az örökbefogadó vagy beszámol levélben, telefonon néhány fontosabb életeseményről.
Ezt a példát látva amiről írtam és a gyermekem jelentkező kíváncsiságát figyelembe véve tartok tőle, hogy rám is neheztelne a gyermekem ha én tartom a kapcsolatot ő pedig nem kap lehetőséget a találkozásra.
Vér szerinti anyukája későn szülte, már most is 50 éves, a gyermekem 8 , lehet, hogyha kívánrjuk a 18 éves kört már lehetősége sem lesz találkozni, bármi történhet.
Képet látott a gyermekem is vér szerinti anyukájáról, testvéreiről.
Volt is már olyan még a gyermekem egész pici korában 2- 3 éves koráig többször, hogy összetalálkoztunk és beszélgettünk, kellemes találkozások voltak számomra, intelligens nőnek tartom a vér szerinti
anyukát.
Mindig is őszinte voltam a gyerekemmel és most nagy választás előtt állok, hogy tekintve a gyerekem kérését létrehozom e a vágyott találkozót.
Tigriscsík! Igazán befejezhetnéd és ideje lenne elmenni dolgozni vagy a kertbe kapálni unaloműzésképpen...
50 (ha annyi) éves létedre több eszed is lehetne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!