Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el otthon majd,...

Hogy mondjam el otthon majd, hogy megbuktam?

Figyelt kérdés

Még soha nem buktam meg,de most kémiàból és matekból nagyon rosszul àllok és a tanàrok azt mondtàk,hogy màr ezt nem tudom kijavítani.. Hogy mondjam el a szüleimnek? és a pótvizsgàn àt tudok menni két tantàrgyból,ha nyàron készülök ràjuk?

Nem akarok újra 9.-es lenni...

2014. máj. 18. 22:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
66%

Előbb utóbb úgyis megtudják. Minél később mondod el, annál rosszabb lesz. Átmenni pedig át lehet kettő tárgyból is, csak nem úgy állj hozzájuk, mint évközben. Ha kell, akkor

kérj valakitől segítséget. Már most kezdj el a pótvizsgára készülni, mert néhány nap alatt nem fogod tudni megtanulni.

2014. máj. 19. 11:13
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Hmm drága gyerekem és a bukásértesítőt azt hova rejtetted el mi?:) Nálunk is e-napló van,de emellett írásbeli értesítő az esetleges bukásra állásról és azt alá kell íratni és visszavinni a suliba! Csak tudom,most írtam alá!:)
2014. máj. 19. 14:43
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kamu a kérdés, és nem megy a tanulás, akkor szívesen korrepetállak, ha budapesti vagy. Emelt érettségit tettem pár éve kémiából, matekból pedig 91%-ot kaptam középszinten. Írj privátot, ha érdekel a dolog!

A kérdésedre válaszolva pedig. Sajnos nem nagyon tudsz mit tenni, el kell mondanod. Javaslok egy csendesebb estét a beszélgetéshez, amikor nem olyan rossz otthon a hangulat. Nem fognak örülni neki nagy valószínűséggel, de ha megteszel mindent nyáron, hogy átmenj, akkor nem lesz akkora gond remélhetőleg. Én a töri hármasomat próbáltam rejtegetni hatodikban, nem kellett volna. Rájöttek így is. Csak nem értették, miért nem ötös, mert a témazérók alapján négyes ötös között áltam. Az egyes röpdolgozatokról valahogy mindig "elfelejtettem" beszámolni... :D

2014. máj. 19. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!