Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el otthon majd,...

Hogy mondjam el otthon majd, hogy megbuktam?

Figyelt kérdés

Még soha nem buktam meg,de most kémiàból és matekból nagyon rosszul àllok és a tanàrok azt mondtàk,hogy màr ezt nem tudom kijavítani.. Hogy mondjam el a szüleimnek? és a pótvizsgàn àt tudok menni két tantàrgyból,ha nyàron készülök ràjuk?

Nem akarok újra 9.-es lenni...

2014. máj. 18. 22:53
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
100%
9-es én idén fejeztem be a középiskolát, már 4 éve is volt e-napló, nálunk legalábbis azt használtak végig(taninform az első 2 évben, utána meg valami más). Természetesen az lehet, hogy a kérdező iskolájában még nincs, erről ő tud nyilatkozni. A hackeres részt nem tudom mire írtad.
2014. máj. 18. 23:40
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Át tudsz menni nyáron, csak sokat kell tanulnod. Esetleg menj el magántanárhoz.
2014. máj. 18. 23:46
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

nekem anyáék sosem kérdeztek rá, h milyen jegyeim vannak, és a suliba sem ellenőrizték h szülő látta-e.. szóval.. nem hinném h kamu a kérdés..

a legtisztább aha eléjük állsz és megmondod.. én is buktam egyszer.. xd szóltam nekik h év végén bukóó lesz xd mondták h akkor nyáron tanulóó lesz xd és sikerült is a pótvizsga :D

sok sikert! :)

2014. máj. 19. 00:06
 14/23 anonim válasza:
83%

nekem sem kérdeztek rá a jegyeimre, bár én magántanuló voltam, és k u r v a depressziós.. aztán elsírtam a bánatomat, és azt mondták, nincs baj, tudjuk, min mentél keresztül, szeretünk, nem a legnagyobb gond, hogy megbuktál gyermekem, blablabla.. utána jártam egy évet újra tizedikesként, de annyira megviselt, hogy ott is hagytam a sulit (közben 18 lettem), most pedig estire járok, és jövő évben érettségizem. utána pedig irány az egyetem, semmi sincs veszve.. ennyi volt a totál érdektelen történetem, jóéjszakát!

amúgy a kérdésedre felelve, légy őszinte, mondd meg nekik, mi és hogy történt, vállald a felelősséget, és dolgozzatok a megoldáson! Sok sikert a vizsgákon!:)

2014. máj. 19. 00:20
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nincs valami olyasmi, hogy pótvizsga? Ha tepersz, azon át tudsz menni.

Oké, ezen a felületen még sosem mondtam ilyet, de egyetemista vagyok BME biomérnöki szakon, matekból és kémiából emelt szinten érettségiztem, szóval ha pesti vagy... ;)

2014. máj. 19. 02:05
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

9-es, de van e-napló, pl. öcséméknél már az működik, nincs is ellenőrzője a srácnak.

Amúgy a szüleid hh nem tudnak a jegyeidről? Ez nagyobb gáz (teljes érdektelenség), mint az, hogy megbuksz.

2014. máj. 19. 06:01
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szüleid hibája is, nem csak a tied, tehát bátran. Ha dühösek lesznek, valójában saját magukra lesznek dühösek. Csak te szívod meg.
2014. máj. 19. 06:20
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

(Kedves okoskodók! Nálunk is e-napló van és az égvilágon senkit nem érdekel, hogy a szülők értesültek a jegyekről vagy nem. Fél év végén és év végén kapunk olyan értesítőt amit alá kell íratni.)

Szerintem le tudsz pótvizsgázni kettőből is, sok mindenkinek sikerült már :-) de akkor nagyon tanulnod kell rá, a nyarad nagy része el fog úszni.

A szüleidnek úgy a legegyszerübb ha elmondod simán kertelés nélkül. Legalábbis az enyémeket nem érdekelné mit miért csak ha azt mondom elrontottam, kijavítom (átmegyek).

Sok szerencsét! :-)

2014. máj. 19. 06:21
 19/23 Pinczel Csanád válasza:
46%
Mond meg vállald a felelősséget.
2014. máj. 19. 06:47
 20/23 anonim ***** válasza:
83%
Mást nem tudsz tenni,csak eléjük állsz,és elmondod,hogy ebből és ebből megbuktam vagy úgy néz ki meg fogok bukni. Biztosan nem fognak érte megdicsérni,de igazából volt már ilyen a világtörténelem során,és lesz is még. Tizedikben én is buktam matekból,és még a pótvizsgán sem mentem át,most pedig már bent vagyok az egyetemen szóval semmi nincs elveszve. Nem mondom,hogy akkor megdicsértek a szüleim,de igazából nem volt ordítozás,veszekedés elfogadták és kész,hiszen mást nem is igazán tudtak tenni.
2014. máj. 19. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!