Hogy mondjam el otthon majd, hogy megbuktam?
Még soha nem buktam meg,de most kémiàból és matekból nagyon rosszul àllok és a tanàrok azt mondtàk,hogy màr ezt nem tudom kijavítani.. Hogy mondjam el a szüleimnek? és a pótvizsgàn àt tudok menni két tantàrgyból,ha nyàron készülök ràjuk?
Nem akarok újra 9.-es lenni...
nekem anyáék sosem kérdeztek rá, h milyen jegyeim vannak, és a suliba sem ellenőrizték h szülő látta-e.. szóval.. nem hinném h kamu a kérdés..
a legtisztább aha eléjük állsz és megmondod.. én is buktam egyszer.. xd szóltam nekik h év végén bukóó lesz xd mondták h akkor nyáron tanulóó lesz xd és sikerült is a pótvizsga :D
sok sikert! :)
nekem sem kérdeztek rá a jegyeimre, bár én magántanuló voltam, és k u r v a depressziós.. aztán elsírtam a bánatomat, és azt mondták, nincs baj, tudjuk, min mentél keresztül, szeretünk, nem a legnagyobb gond, hogy megbuktál gyermekem, blablabla.. utána jártam egy évet újra tizedikesként, de annyira megviselt, hogy ott is hagytam a sulit (közben 18 lettem), most pedig estire járok, és jövő évben érettségizem. utána pedig irány az egyetem, semmi sincs veszve.. ennyi volt a totál érdektelen történetem, jóéjszakát!
amúgy a kérdésedre felelve, légy őszinte, mondd meg nekik, mi és hogy történt, vállald a felelősséget, és dolgozzatok a megoldáson! Sok sikert a vizsgákon!:)
Nincs valami olyasmi, hogy pótvizsga? Ha tepersz, azon át tudsz menni.
Oké, ezen a felületen még sosem mondtam ilyet, de egyetemista vagyok BME biomérnöki szakon, matekból és kémiából emelt szinten érettségiztem, szóval ha pesti vagy... ;)
9-es, de van e-napló, pl. öcséméknél már az működik, nincs is ellenőrzője a srácnak.
Amúgy a szüleid hh nem tudnak a jegyeidről? Ez nagyobb gáz (teljes érdektelenség), mint az, hogy megbuksz.
(Kedves okoskodók! Nálunk is e-napló van és az égvilágon senkit nem érdekel, hogy a szülők értesültek a jegyekről vagy nem. Fél év végén és év végén kapunk olyan értesítőt amit alá kell íratni.)
Szerintem le tudsz pótvizsgázni kettőből is, sok mindenkinek sikerült már :-) de akkor nagyon tanulnod kell rá, a nyarad nagy része el fog úszni.
A szüleidnek úgy a legegyszerübb ha elmondod simán kertelés nélkül. Legalábbis az enyémeket nem érdekelné mit miért csak ha azt mondom elrontottam, kijavítom (átmegyek).
Sok szerencsét! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!