Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy a párom...

Mit tegyek, hogy a párom elhigyje, hogy az övé a baba?

Figyelt kérdés
Pár órája egy kicsit összevesztünk a párommal (szerinte én tetszelgek a pasiknak). Azt mondta, hogy csak a gyerek miatt marad velem. Mérgemben azt mondtam, hogy nem is az övé, ha nem lett volna ott a bátyja akkor megvert volna. Azóta a kislányra sem néz, pedig mondtam már neki, hogy az övé, de nem hisz nekem. Mi lesz most? Félek, hogy holnap el kell mennünk.
2014. máj. 18. 21:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
35%
Vannak bizonyos problémák, és vannak bizonyos esetek mikor tényleg elgondolkodik az ember hogy miért történik vele ami történik, ez is egy ilyen eset. Vajon van e igazságalapja a tetszelgek a pasiknak dolognak és mi az igazság, nos engem nem érdekel túlzottan. De nem értem mi a veszekedés fő oka? Megcsalás? Bizalomhiány? És miért van bizalomhiány? Mi az oka? Ez a fő kérdés.
2014. máj. 18. 23:11
 22/31 anonim ***** válasza:
44%

Pár órája összevesztetek, azóta nem beszél veled és nem foglalkozik a gyerekkel. Na és? Majd megbékél és már holnap foglalkozik vele. Viszont legyen ez neked tanulság, hogy mekkora butaságot mondtál neki. Nincs még egy lehetőség, az ilyesmivel viccelni sem szabad.

Ha meg a párod úgy látja "tetszelegesz" a férfiaknak, akkor ezt beszéljétek meg ti ketten, a gyereket ne keverjétek bele!

2014. máj. 18. 23:15
 23/31 anonim ***** válasza:
30%

Hűha, de agresszív és önképzavaros párod van, ez inkább egy óvodás kölök viselkedés, mint egy felnőtt férfijé.

Most figyelj ide: ez a nők elleni családi erőszakok legelső lépései. Gondoskodj lassan az elköltözésen, ameddig szellemileg és fizikailag is tönkre nem tesz ez a szellemi beteg hím.

Ne felejtsd el: 2014.ben még mindig nincs törvény Magyaro.n a családon belüli erőszakra, így mi anyák egyáltalán nem vagyunk védve, esetleg csak akkor, ha egy másik ingatlanba elköltözünk. Éppen tavaly gyűjtöttek össze a szervezetek kb. 200.000 aláírást (ha jól tudom) csupán a törvény tárgyalásáért a parlamentünkben, de el volt utasítva kategórikusan. Minden mai nőnek azt ajánlom, hogy igyekezzen kicsi, de legalább saját ingatlanról gondoskodni, mert amilyen elvadult és nőgyalázó férfi társadalmunk van és zeró családvédő törvények, nekünk anyáknak szinte semmi jogunk nincs.

Visszatérve a Kérdező helyzetére: soha nem felejtsd el: egy józanbolond és lelki terrort gyakorló pár/férj sokkal de sokkal rosszabb, mint egy iszákos. Ezeket mérlegeld és azt is, hogy szeretnéd-e azt, hogy a saját gyereket lásson verekedős jeleneteket vagy sem.

Ezzel nem szabad viccelni.

2014. máj. 19. 01:04
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Ha meg akart verni, akkor azonnal hagyd ott,majd kérjék apasági tesztet, ha nem akarja elismerni.
2014. máj. 19. 04:33
 25/31 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, ne haragudj, de te sem lehetsz egy túl intelligens nő, ha egy ilyen pasi a gyereked apja és még együtt is élsz vele.
2014. máj. 19. 04:34
 26/31 anonim ***** válasza:
16%

Akkor tisztázzuk!

Mert látom a kérdéssel nem akaródzik a kommentelőknek foglalkozni!

El akarod hitetni a pároddal, hogy övé a gyerek, vagy övé a gyerek, ez itt a kérdés?

2014. máj. 19. 05:42
 27/31 anonim ***** válasza:
54%

Mit tegyek, hogy a párom elhiggye, hogy az övé a baba?

Vidd el apasági vizsgálatra.

Most gondolkodj el azon, ha a "kedves" párod mondta volna, hogy a szomszéd Maris gyerekét ő csinálta...aztán meg azt mondja, hogy nem is! Jól esne, mi?

2014. máj. 19. 05:49
 28/31 anonim ***** válasza:
66%

Melegség önti el a szívemet, mikor két ennyire összeillő ember egymásra talál!

Felemelő érzés, tényleg!

2014. máj. 19. 06:37
 29/31 anonim ***** válasza:
57%

Aki kérdezte, hogy hova lett a bizalom ebben a kapcsolatban: itt egyáltalán nem volt bizalom, ha a pasi így indít az elején, hogy megverlek, ha megcsalsz.

Én ennél a mondatnál hagytam volna ott. Az ilyen majmok állandón féltékenykednek, rád ne nézzen senki, persze ők meg tetszeleghetnek.

Amúgy megéri 40 ezret költeni apaságira, az orra alá dörgölheted, hogy tényleg ő az apja, aztán szépen lépj le, mert ha nem most, de egyszer tuti meg fog verni valami bagatell dologért.

2014. máj. 19. 09:10
 30/31 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem Lakatos vagy Kalányos vagy hasonló a vezetéknevetek.
2014. máj. 19. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!