Mit tegyek, hogy a párom elhigyje, hogy az övé a baba?
Figyelt kérdés
Pár órája egy kicsit összevesztünk a párommal (szerinte én tetszelgek a pasiknak). Azt mondta, hogy csak a gyerek miatt marad velem. Mérgemben azt mondtam, hogy nem is az övé, ha nem lett volna ott a bátyja akkor megvert volna. Azóta a kislányra sem néz, pedig mondtam már neki, hogy az övé, de nem hisz nekem. Mi lesz most? Félek, hogy holnap el kell mennünk.2014. máj. 18. 21:50
11/31 anonim válasza:
50 rugó körül van az apasági. Vedd úgy, hogy ennyibe fáj a lakhatásod. :D
13/31 anonim válasza:
Csak gratulálni tudok neked. Egyrészt, mert kezdettől fogva tudtad, hogy egy agresszív baromállat a pasid, másrészt, hogy ilyennek még gyereket is szültél, harmadrészt az ostobaságod miatt, hogy az amúgy is féltékeny párodnak ilyet mondtál.
Szerintem jobban teszed, ha szeded a sátorfádat és gyerekestől elmennél onnan, mert ez nem kapcsolat.
14/31 anonim válasza:
persze, hülyeség azt mondani, hogy nem az övé, de az se jobb, ha a fejéhez vágják, hogy csak a gyerek miatt vannak vele. Buták vagytok mindketten, a gyerek érdekében jobb lenne külön.
15/31 anonim válasza:
Ilyen kapcsolatokba születik gyerek:(( Ahol meg szeretettel vàrjàk, nem jön:( Nincs igazsàg!
17/31 anonim válasza:
Ja és annyira égett benned az anyaság vágya,hogy egy ilyen emberrel felcsináltattad magad.Gratulálok.
18/31 anonim válasza:
Amúgy nem értem a kérdést, miért volt veszekedés egyáltalán?
19/31 acelsziv válasza:
Komolyan mondom én nem engedném szaporodni az embereket egy bizonyos értelmi szint alatt...
20/31 anonim válasza:
Erre csak egyetlen,tutibiztos megoldás van,
IRÁNY A MÓNIKA SÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!