Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kaptam 5rosssz jegyet, amit...

Kaptam 5rosssz jegyet, amit nem mutattam meg otthon, és a tanár azt mondta, hogy irassam alá, de félek, hogy nagyon mérges lesz a szülőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 16. 15:26
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Mutasd meg. Inkább azért kiabáljanak veled, mert rossz jegyet kaptál, minthogy azért mert nem mutattad meg nekik. Ne akard elveszteni a bizalmukat!
2014. máj. 16. 15:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mondd meg a szüleidnek. Előbb utóbb úgyis megtudják és akkor jobban fognak haragudni. Főleg, akkor ha magadnak írod alá. Azt semmiképpen nem javaslom. Észreveszik, hogynem az ő alárasuk van az ellenőrzőben, ráadásul mihez van aláírás: 5 rossz jegyhez. Arról nem is beszélve, hogy pocsékul fogod érezni magad és attól rettegsz, hogy lebuksz. Ess túl rajta és állj a szemük elé. Ígérd meg, hogy minél előbb kijavítod és váltsd is valóra.
2014. máj. 16. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!