Nálatok hogyan zajlott az otthonról költözés?
20/ L vagyok a szüleimmel elég rossz a kapcsolatom, és a barátommal másfél éve együtt vagyunk.. a szülei már többször is mindták hogy nyugodtan költözzek oda mivel ők a családi házat nem használják ( tanyán élnek ) és a barátommal ketten ellenénk benne. És most rászántam magam a költözésre, a bátyám és a nővérem már 18 évesen elmentek itthonról vagyis inkább menekültek mert a szüleim kiakasztották őket is. Így ők csak épp a ruháikat vitték magukkal és itt jön a kérdés hogy mit vigyek akkor? Ki mit vitt költözéskor? van szekrény sorom ( ami oda jólenne ahová megyek) ágyam, íróasztalom laptopom ( amit csak én használok) stb. És eléggé tartok a téma felhozásától mert
kitelik tőlük hogy egyből azzal hozakodnak fel hogy ők vették nem vihetem, világ életükben ilyenek voltak. És ez érdekelne h ti mit vihettetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!