Sosem fognak megbocsájtani? Mit tegyek?
Eltűntem körülbelül másfél évre anélkül, hogy ezt bárkinek mondtam volna. Akkor lettem 18, érettségiztem, ott volt az egyetemválasztás és a barátom megkérte a kezem, sok volt egyszerre. És elmentem külföldre, egy régi barátommal, akivel mindig több volt közöttünk, mint barátság.
Tudom, hogy hibáztam. De már itthon vagyok január óta, kisebb nagyobb megszakításokkal és a családom még most sem áll szóba velem, a volt barátom szülei közölték, hogy miattam ment tönkre kis híján a fiúk élete.
A húgom közölte, hogy nem akar újra beszélni velem, mert megint lelépek, ha bulizni, vagy pénzt költeni van kedvem a gazdag barátaimmal, már megtanult nélkülem boldogulni (időközben a szüleink szétmentek).
Mit tudnék tenni, hogy ne viselkedjenek így?
Tudom, hogy hibáztam, nem fejmosást szeretnék.
Szerintem csak szépen apránként nyerheted vissza a bizalmukat, de biztos nem lesz egyszerű. Borzasztó lehetett nekik az elmúlt időszak, én konkrétan megőrültem volna, ha semmit nem tudok a gyermekemről. Egyébként miért nem hívtad őket legalább, hogy élsz, minden rendben?
Na szóval csak apránként haladj, valahogy be kéne bizonyítanod, hogy nem tűnsz el megint, vállalod a felelősséget a tetteidért.
A bizalmat elvesztetted ez egyértelmű, de a világ nem dőlt össze! Szerintem ha látják rajtad, hogy Te már nem az a másfél évvel ezelötti meggondolatlan lány, hanem egy megfontolt hölgy vagy, akkor renbe jönnek a kapcsolataid.
Sok türelemre és kitartásra lesz szükséged.
Vannak tetteink, melyek megváltoztatják az életünket, vagy amiknek a következményei örök életünkön át elkísérnek minket. Meg kell tanulnunk ezzel együtt élni.
Mást nem tehetsz.
A volt barátod összeomlását megértem, de a családod kiakadását nem. Legalábbis SZERINTEM (a lepontozóbizottságnak emelem ki) túl lett reagálva a dolog részükről.
Nem embert öltél vagy bűnöztél, szimplán elköltöztél otthonról. Oké, csúnya dolog annyira váratlanul lelécelni, ez vitathatatlan, de a te korodban már sokan nem élnek otthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!