Szüleim nem engedik hogy kollégiumba menjek?
Hogy lenne már 1:40 autóval, amikor 1:20 vonattal?!
De részletkérdés. Ha nem engednek, a fejedre is állhatsz. Egyébként középiskolás korban még nem nagy buli a koli, inkább szenvedés.
Na,most.Győrbe járok én is iskolába,de én fél órányira lakok innen.Egy pesti gyerek nem értem meg,hogy miért jön Győrbe.
Na,de az ötletet teljesen támogatom,és valóban kellene a kolesz.De számítanod kell arra,hogy nem mindenhol van "végtelen" meleg víz,na meg a szilencium is hosszú,meg ahogy mesélik,végig csendben kell ülni és kötelező a dolog.
Amúgy egyet megkérdezhetsz a szüleidtől:
-Pesten nem drogoznak?
Szerintem többen,mint Győrben.
Bár én imádom Pestet is(ott születtem) és Győrt is(mert ide járok iskolába-most már gyakorlatilag csak érettségizni),és nem bántam meg,hogy nem a másik kisvárosba mentem,hanem ide.
Ez a legtöbb helyen így van. Vonattal eleve gyorsabban vergődsz át a városokon és viszonylag egyenesebb is az út, mint autóval, szóval igen, a vonat a gyorsabb.
Egyébként pedig pont, hogy az menne a tanulás rovására (szerintem) ha mindennap 3 órákat kéne utazni és utána hulla fáradtan még otthon ülni a könyvek fölött. Ezt nem lehet sokáig bírni. Pláne télen lesz nagy szívás amikor már 4 órakor tök sötét van. Szerintem nem is túl biztonságos.
És biztos, hogy abba a suliba mész kérdező vagy egyenlőre csak tervben van? Mert ha csak tervezel akkor szerintem keress más iskolát.
"Vonattal eleve gyorsabban vergődsz át a városokon és viszonylag egyenesebb is az út, mint autóval, szóval igen, a vonat a gyorsabb."
Hol élsz te? A magyar körülmények között? Csak egy példa: Debrecen-Keszthely. Vonattal 9 óra, autóval 5. Vagy másik: Debrecen-Nyíregy. Vonattal 45, autóval 20 perc.
"Vonattal eleve gyorsabban vergődsz át a városokon és viszonylag egyenesebb is az út, mint autóval, szóval igen, a vonat a gyorsabb."
Max ha nincs autópálya, de már kb. mindenhova van.
Vonat a Nyugatiból - Nyíregyházáig 3,5-4 óra, autóval tőlünk a XIII kerületből 2 óra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!