Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vehetném rá a szüleim,...

Hogyan vehetném rá a szüleim, hogy engedjenek kollégiumba lakni?

Figyelt kérdés
Félnek, hogy elzüllök pedig csak azért szeretnék ott lakni mert nem esik jól utazni minden reggel.
2009. ápr. 24. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Köss velük kompromisszumot: engedjék, hogy koliban lakj, de amint a züllés legkisebb jelét mutatod, kivehetnek onnan.
2009. ápr. 24. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hozz fel olyan példákat és eseteket amikor helyesen döntöttél abban az adott dologban. Érvelj amellett,hogy megbízhatnak benned. Ja és ahogy az elöttem szóló írta, mondd meg ha csalódnának benned kivehetnek a koliból:)
2009. ápr. 24. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hozz fel olyan példát, hogy pl. a koli önállóbbá tesz és így nem kell annyi időt felesleges utazással töltened, így azt tanulásra vagy pihenésre fordíthatod. A kollégium nem feltétlen rossz. Lehet, hogy életre szóló barátságokat kötsz ott majd. Én kolis voltam, tesóm is. Egyikünk sem ivott soha sem, nem cigizünk, drogozunk, bulizunk stb. A koliban vannak remek társaságok. Ha valaki bajba akar kerülni, az koli nélkül is bajba tud kerülni.
2009. ápr. 24. 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
Na meg mondd meg nekik h olyan állat jó orgiák vannak egy koleszban, hogy ne akarjanak neked már ennyire rosszat ...
2009. ápr. 24. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Megtanulhatsz ott gondoskodni magadról és felelősséget vállalni a tetteidért.
2009. ápr. 24. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az lányomat először én is félve engedtem el a koliba...De kellemesen csalódtam, mert barátokra tett szert, önállóbbá,talpraesettebbé vált!Nem züllött el,tényleg nem mondhatok rá rosszat..Természetes, hogy féltenek, be kell nekik bitonyítani, hogy nincs rá okuk. A mindennapos bejárás tényleg nagyon fárasztó! Egy esélyt mindenképpen kellene kapnod, szerintem!
2009. ápr. 24. 19:39
 7/7 anonim válasza:
Szia én kollégista vagyok és nagyon jó élvezem minden nap és már nyár elején vártam hogy visszemenjek hát mondhatsz anyukádéknak olyat h fárad vagy nemigazán bírod meg hogy ezáltal jobb lenne az iskolai teljesítményed mert nem kell annyit utaznod meg ez attól függ hogy mennyire laksz a sulitól de sztem ülj le velük és próbáld meg rávenni őket mert nagyon jo a kollgéista élet :D
2009. aug. 8. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!