Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális dolog, hogy a párom...

Normális dolog, hogy a párom a fizetését a gyerekeire költi miközben én nem vehetek semmit sem?

Figyelt kérdés

Páromnak három lánya van. 13, 18 és 22 évesek, a két nagynak már gyereke is van.

Párom szórja a pénzt rájuk, de én a fizumat nem költhetem el. Albérletben lakunk, azt mondja inkább azt fizessük. Szerintem igazságtalan velem. Mit mondjak neki?

24/L és 41/F

2014. máj. 9. 16:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%
Zsák a foltját..
2014. máj. 9. 18:46
 22/27 anonim ***** válasza:
89%
120 ezerből ha még dohányzik is olyan sokat azért nem tud költeni a lányaira szerintem. Javaslom én is a külön kasszát, ha nagyon szereted maradj vele, de inkább azt a tábort erősíteni akik azt mondják jobb lenne neked nélküle. Kérdezd meg tőle szeretne-e gyereket, házasságot veled, ha nem és te szeretnél, akkor mindenképpen lépj tovább.
2014. máj. 9. 18:58
 23/27 anonim ***** válasza:
94%
2 éves vagy idősebb mint a gyereke, ez már beteg.
2014. máj. 9. 19:24
 24/27 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem már az nem normális, hogy 21 évesen egy háromgyerekes, kétunokás nagypapával élsz együtt, aki simán lehetne az apád. Kivéve, ha az életcélod az, hogy még pár évig ellegyetek, de utána lesz egy idősödő párod, te pedig a legszebb éveid elpazarlod.

És csak ezután gondolkoznék azon, hogy a te fizetésedet mire költheted vagy mire nem. Egyébként a közös kiadásokat felezni kell, a maradék pénzedhez pedig nem szólhat bele.

2014. máj. 9. 19:49
 25/27 anonim ***** válasza:
94%
bogaram 24 vagy találsz olyan pasit akinek nincsenek unokái...
2014. máj. 9. 20:00
 26/27 anonim ***** válasza:
79%
Ne külön kasszán legyetek, hanem hagyd ott. Amúgy is minek vagy egy 40 évessel? Az egyik lánya 2 évvel fiatalabb nálad.
2014. máj. 9. 22:41
 27/27 anonim ***** válasza:
86%

Minden előttem szólóval egyetértek. A külön kassza sem rossz dolog, de én 24 évesen már az igazit kerestem, akivel lehet hosszú távon tervezni, családot alapítani...stb.

Csak húzza az idődet. Elpazarolsz mellette még néhány értékes évet, jövője pedig úgysem lesz a kapcsolatnak (nem hiszem,hogy még két gyereket bevállal a kedvedért. Ha meg igen, akkor megmondja, hogy mennyit költhetsz pelusra?)

Az a baj, hogy ha nem lépsz, majd 30 évesen eszmélsz rá, hogy elpazaroltál egy csomó időt, és még nincs se férjed, se gyereked...semmi. És kezdheted elölről, de akkor már az óra is ketyeg, mert gondolom nem 40 évesen akarsz majd szülni.

2014. máj. 10. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!