Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális dolog, hogy a párom...

Normális dolog, hogy a párom a fizetését a gyerekeire költi miközben én nem vehetek semmit sem?

Figyelt kérdés

Páromnak három lánya van. 13, 18 és 22 évesek, a két nagynak már gyereke is van.

Párom szórja a pénzt rájuk, de én a fizumat nem költhetem el. Albérletben lakunk, azt mondja inkább azt fizessük. Szerintem igazságtalan velem. Mit mondjak neki?

24/L és 41/F

2014. máj. 9. 16:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
71%
Keress egy másik apucit magadnak, akinek nincs gyereke!
2014. máj. 9. 16:47
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Szépen szakíts vele, mert kihasznál téged.

Ha ő szórja a pénzét, míg te éppen hogy csak ügyeskedsz a cipő árával is. Te fizetsz mindent, te mosol rá, takarítasz rá, mosol rá, te veszed majdnem a kaját is, ő meg él a nagy világba. Mit kapsz te ettől a kapcsolattól? Szinte szolgának tart, nem becsül meg téged.

2014. máj. 9. 16:49
 13/27 anonim ***** válasza:
88%

Nem a korkülönbség a gáz (köztünk több van), hanem hogy kihasznál. Én is a közös kasszát tudom javasolni. A gyerekeit természetes, hogy támogatja, de ne tartsd el őt.

26N

2014. máj. 9. 16:53
 14/27 A kérdező kommentje:
Mindent együtt fizetünk, de beleszól abba, hogy mit veszek magamnak.
2014. máj. 9. 16:58
 15/27 anonim ***** válasza:
82%
41 évesen két nagykorú lánya van és többszörös nagyapa... rákérdezhetek?
2014. máj. 9. 16:59
 16/27 anonim ***** válasza:
88%
csomagolj össze aztán pattanj le.Mi az,hogy te nem vehetsz magadnak semmit.Elgondolkodtál már azon miért dolgozól?Fiatal vagy,találsz magadnak fiatal pasit aki nem csak kihasznál.Hihetetlen 24évesen ennyi eszed van
2014. máj. 9. 17:14
 17/27 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk mivel kétszer annyit keres, mint te, megnézem, hogyan fizettek együtt mindent. Legalábbis egálban.
2014. máj. 9. 17:21
 18/27 anonim ***** válasza:
92%
Együtt vagy egy hozzád képest vénemberrel, aki már nagypapa is, és még csak nem is nagyvonalú az irányodban. Mégis mi ebben a jó, most őszintén? Jövője nincs a kapcsolatotoknak, nem fog még egy családot alapítani ekkora múlttal. Ha már egy nálad közel 20 évvel idősebb pasival vagy, akkor legyen már annyi eszed, hogy legalább te is jól jöjj ki a dologból...
2014. máj. 9. 17:43
 19/27 anonim ***** válasza:
82%
Igazából az a nem normális, hogy egy olyan pasival élsz együtt, akinek a lánya két évvel fiatalabb mint te. Amikor hozzá költöztél, akkor nem tudtad, hogy van három gyereke? Az pedig erősen várható, hogy egy apa költ a gyerekeire. Azt pedig nehezen tudom értelmezni, hogy havi 120 ezerből olyan marhára lehetne szórni a pénzt. És ha elköltöznél, akkor a hatvanezres fizudból fizetnéd az albérletet, rezsit, ételt meg a cipőidet?
2014. máj. 9. 17:43
 20/27 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem keres korban és gondolkodásban hozzád illő társat. Ebben a kapcsolatban egyrészt kihasználnak, másrészt nem nyújt neked semmit a párod.
2014. máj. 9. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!