Normális dolog, hogy a párom a fizetését a gyerekeire költi miközben én nem vehetek semmit sem?
Figyelt kérdés
Páromnak három lánya van. 13, 18 és 22 évesek, a két nagynak már gyereke is van.
Párom szórja a pénzt rájuk, de én a fizumat nem költhetem el. Albérletben lakunk, azt mondja inkább azt fizessük. Szerintem igazságtalan velem. Mit mondjak neki?
24/L és 41/F
2014. máj. 9. 16:22
11/27 anonim válasza:
Keress egy másik apucit magadnak, akinek nincs gyereke!
12/27 anonim válasza:
Szépen szakíts vele, mert kihasznál téged.
Ha ő szórja a pénzét, míg te éppen hogy csak ügyeskedsz a cipő árával is. Te fizetsz mindent, te mosol rá, takarítasz rá, mosol rá, te veszed majdnem a kaját is, ő meg él a nagy világba. Mit kapsz te ettől a kapcsolattól? Szinte szolgának tart, nem becsül meg téged.
13/27 anonim válasza:
Nem a korkülönbség a gáz (köztünk több van), hanem hogy kihasznál. Én is a közös kasszát tudom javasolni. A gyerekeit természetes, hogy támogatja, de ne tartsd el őt.
26N
14/27 A kérdező kommentje:
Mindent együtt fizetünk, de beleszól abba, hogy mit veszek magamnak.
2014. máj. 9. 16:58
15/27 anonim válasza:
41 évesen két nagykorú lánya van és többszörös nagyapa... rákérdezhetek?
16/27 anonim válasza:
csomagolj össze aztán pattanj le.Mi az,hogy te nem vehetsz magadnak semmit.Elgondolkodtál már azon miért dolgozól?Fiatal vagy,találsz magadnak fiatal pasit aki nem csak kihasznál.Hihetetlen 24évesen ennyi eszed van
17/27 anonim válasza:
Mondjuk mivel kétszer annyit keres, mint te, megnézem, hogyan fizettek együtt mindent. Legalábbis egálban.
18/27 anonim válasza:
Együtt vagy egy hozzád képest vénemberrel, aki már nagypapa is, és még csak nem is nagyvonalú az irányodban. Mégis mi ebben a jó, most őszintén? Jövője nincs a kapcsolatotoknak, nem fog még egy családot alapítani ekkora múlttal. Ha már egy nálad közel 20 évvel idősebb pasival vagy, akkor legyen már annyi eszed, hogy legalább te is jól jöjj ki a dologból...
19/27 anonim válasza:
Igazából az a nem normális, hogy egy olyan pasival élsz együtt, akinek a lánya két évvel fiatalabb mint te. Amikor hozzá költöztél, akkor nem tudtad, hogy van három gyereke? Az pedig erősen várható, hogy egy apa költ a gyerekeire. Azt pedig nehezen tudom értelmezni, hogy havi 120 ezerből olyan marhára lehetne szórni a pénzt. És ha elköltöznél, akkor a hatvanezres fizudból fizetnéd az albérletet, rezsit, ételt meg a cipőidet?
20/27 anonim válasza:
Szerintem keres korban és gondolkodásban hozzád illő társat. Ebben a kapcsolatban egyrészt kihasználnak, másrészt nem nyújt neked semmit a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!