Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan"tegyem túl" magam...

Szabad név? kérdése:

Hogyan"tegyem túl" magam édesapám váratlanul bekövetkezett halálán?

Figyelt kérdés
Másfél éve hirtelen „itt hagyott”NAGYON HIÁNYZIK!!
2014. máj. 8. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de nem sokat tudsz tenni, idővel elmúlik a nagy fájdalom.

Esetleg "beszélgess" vele, én is szoktam a nagypapámmal néha.

Írj neki levelet, és égesd el.

2014. máj. 8. 21:45
 2/9 anonim ***** válasza:

idő

sajnos más nem segithet, öszinte részvétem az édesapád miatt!

2014. máj. 8. 21:46
 3/9 B25 ***** válasza:
Sajnos az élet ilyen váratlan tragédiákkal jár együtt. Részvétem édesapád miatt, biztosan szörnyű lehetett elveszteni őt. De szerinted ő azt akarná hogy a halála után megtorpanj a saját életedben? Nem hiszem hogy ilyen önző lenne. Ő azt akarja hogy lépj tovább és éld az életedet boldogan. Nem kell elfelejteni, sőt biztos vagyok benne hogy nem is tudnád. Csak őrizd meg őt a szívedben, minden kedves emléket róla és vele kapcsolatban. Boldog életet. :) Ha nem gond akkor mutatnék neked egy videót ami nos nem kapcsolódik annyira a kérdésedhez de lehet hogy tetszeni :) Írj ha bármilyen kérdésed lenne! https://www.youtube.com/watch?v=Oi1UHHt7uaU
2014. máj. 8. 21:49
 4/9 anonim válasza:

Nekem anyukám halt meg tavaly márciusban. Pokoli fájdalom volt. Idővel minden jobb lesz. Nekem is hihetetlenül hiányzik!

Ha beszélgetni szeretnél valakivel, írk nyugodtan!:18L

2014. máj. 8. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Idő, mire elmúlik a "mindjárt belép az ajtón" érzés, amilyen nekem a nagyapámmal volt, pedig már 2 éve meghalt.
2014. máj. 8. 22:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! A videón jót bőgtem. Az lehet,hogy egy másik dimenzióban itt van velem csak én nem láthatom? Néha, vagyis gyakran érezni vélem a jelenlétét?! Tényleg csak „meghülyülök” fájdalmamban?
2014. máj. 8. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:

idő? ugyan már... az igazán nem. [link]

Ha nem megy egyedül nem szégyen pszichológushoz menni, nem jó ha depresszió alakul ki.

2014. máj. 8. 23:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Sehogyan se tegyed túl magad rajta, mert nem is lehet, és nem is szabad (nagyoncsúnyán megbosszulja magát az a gyász, amit nem élnek meg - megbetegít!). Gyászolj!

Részvétem és sok erőt! Én is az apámat gyászolom.

2014. máj. 9. 08:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Olvasd el Tolle-től A most hatalma a gyakorlatban című könyvét. Segíteni fog, és nem csak a veszteség feldolgozásában hanem nagyon sok minden másban.
2014. máj. 9. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!