Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A 17 éves lányom és a 49...

A 17 éves lányom és a 49 évesw szomszéd?

Figyelt kérdés

Mindjárt elájulok. Napok óta furcsa dolgokat tapasztaltam, és bevallom, belenéztem a lányom naplójába. Hetek óta viszonya van a szomszéddal, és tegnap esti bejegyzésében azt írta, hogy már arról álmodozik, milyen lesz vele a szex.

Na most mi az istent csináljak?

2014. máj. 8. 19:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Én a szomszéddal beszélnék, hogy fogja vissza magát, mert egyrészt lányodról van szó, másrészt meg az ő családjáról.

Azt is meg mondanám neki, hogy ha megfekteti a a lányt, te elmondod az asszonyának, és még ki is heréled mellé.

Kérd meg, hogy dobja a csajt, ő koptassa le.

2014. máj. 8. 20:04
 12/28 anonim ***** válasza:
77%
Nos én szépen átmennék a szomszédhoz és kissé megtekergetném a tökeit.Vén hülye mit akar egy gyereklánytól.Mert,hogy a lányodnak nincs esze egy dolog,rá lehet fogni kamasz.De egy családos meglett ember.Na nagyon nem zavarna ott az asszony,legalább az is megtudná mekkora görény a párja.
2014. máj. 8. 20:04
 13/28 anonim ***** válasza:
83%
Ha lányodnak szólsz csak olaj a tűzre, apuka látogassa meg a szomszédot és helyezze kilátásba, hogy a felesége szépen meg fogja tudni!
2014. máj. 8. 20:06
 14/28 A kérdező kommentje:

A lányom mostanában eltűnik smsezni, a telefonját szigorúan elrakja, mintha titkolna.

Hirtelen elkezdett esténként futni, aztán úgy jön haza, hogy még csak meg sem izzadt a futástól.

Korábban mindent megbeszéltünk, bármilyen kérdéssel hozzám fordulhatott, tabu nem volt, most meg húzódik a beszélgetésektől.

A naplóban pár nap bejegyzésében olvastam, hogy az iskolájánál megvárta autóval, és elmentek valahova Hűvösvölgy felé, valami parkolóba, ahol csókolóztak meg tapogatta a lányom, és ő közben arra gondolt, hogy milyen lesz a szex. Na itt leraktam az olvasást, nem bírtam tovább olvasni. A naplóját visszatettem a helyére.

Lelkiismeret-furdalásom van azért, mert ez mégiscsak a lányom magánügye, és nincs közöm hozzá, de ebbe mégiscsak bele kéne avatkozni.

Másrészt nem tudom, mit és hol rontottam el, amiért a lányom belement egy ilyen viszonyba.

2014. máj. 8. 20:15
 15/28 anonim ***** válasza:
87%
nahát.... menny át oszt add meg ami kijár... a lányodnak egy nagy pofon... szomszédnak meg egy tökön rúgás, lehetőleg a feleségétől...
2014. máj. 8. 20:20
 16/28 anonim ***** válasza:
70%
Na, ezért nem írok én naplót... :D
2014. máj. 8. 21:44
 17/28 anonim ***** válasza:
84%
17 éves fejjel ezt nemtudom megérteni ._. én az őn helyében fognám a naplót és megmutatnám a feleségének, aztán azok elrendezik, a lánynak meg se telefon se semmi, és egymaga nem mehet el sehova! ismerve a korosztályom szebnél-szebb szidkokat fog kapni, de majd megköszöni ha felfogja hogy mit akart!
2014. máj. 8. 21:53
 18/28 anonim ***** válasza:
81%

Semmit sem rontottál el. A kedves 49 éves apukának kellene, hogy több esze legyen. Nem nagy dolog elszédíteni egy kis 17 évest.

Engem is szédített egy ilyen 40-es, elég jól tudják, hogy mit hogyan kell, de aztán nálam hiába próbálkozott.

Az egyetlen, amit tehetsz, ha bízol a lányodban, és rájön, hogy ez nem helyes, ha így nevelted, akkor az nem múlik el nyomtalanul.

Szerintem.

2014. máj. 8. 21:59
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez a naplós egy jó ötlet! Vidd át és tálalj ki a feleségének.
2014. máj. 8. 22:46
 20/28 anonim ***** válasza:
88%

mekkora a valószínűsêge annak, hogy a lány után az anya is kérdez?

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

kamu.

2014. máj. 8. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!