Ti mit szólnátok ha édesanyátok azt mondaná "nem vagyok az anyád, csak megszültelek"?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 18:58
11/16 anonim válasza:
Sosem éteztem hogy szeretne, így nem is döbbentett le a mondat. Rosszul esett de túléltem, hisz tudtam hogy komolyan gondolja. Az jobban bánt, hogy nem volt családom.
12/16 anonim válasza:
Lehet hogy terhes,vagy valami hormonális probléma vagy valami egészen más...
13/16 anonim válasza:
Sajnos van olyan, amikor csak azért szeret valakit az anyja, mert "kötelessége". Az én anyám is ilyen, és ezt többször mondta is.
Nálam az verte ki a biztosítékot, amikor az unokaöcsém nagyon beteg volt, majdnem meg is halt, és anyám azt bírta mondani egy szimpla beszélgetés közben, hogy "minden tiszteletem a nagynénédé, hogy másfél éve kórházról kórházra jár a fiával, hogy ott ül a steril szoba mellett, hogy minden pillanatban vele van... én ezt képtelen lennék megtenni érted".
Ez az eset három éve volt, én azóta nem találkoztam anyámmal, havonta egyszer felhívom telefonon és annyi.
14/16 anonim válasza:
Szörnyű....Minek hozzák össze a gyereket ha nem is akarja és nem is szereti? Ott komoly bajok lehetnek,természetes az amikor az anya közelebbi kapcsolatban áll a gyerekkel,hisz mikor ababa a hasában van már akkor szoros a kapcsolat.Milyen érzelmileg rideg nők ezek?Talán tömeggyilkosok?
15/16 anonim válasza:
Ezt egy ép személyiségű ember nem mondj a lányának. Valami indulatkezelés kellene neki. A barátnődnek meg most kellene segítséget kérni, pl. iskolapszichológustól, mert biztosan megviseli az anyjával való élet.
16/16 anonim válasza:
#13. Nab@sssszus!
Ez nemsemmi!
De mondjuk a reakció sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!