Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki hosszabb betegség után...

Aki hosszabb betegség után veszíti el a családtagját annak "könnyebb"?

Figyelt kérdés

Nekem anyukám 8 éve rákos, és mindig félek attól,hogy meghal, az utóbbi időben nagyon sokat romlott az állapota, és ha belegondolok már 8 éve ez megy, de most érzem át hogy már egyre közelebb van az amitől félek.

Viszont valamiért mégis úgy vagyok vele,hogy könnyebb így, mintha váratlanul érne a halála, persze erre nem lehet felkészülni és így is teljesen a padlón leszek, és nem is akarok belegondolni, de sajnos mégis ott lebeg ez a gondolat.

2014. máj. 4. 22:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A szüleim viszonylag fiatalon haltak meg rákban,mindketten sokáig szenvedtek és nekem végig kellett néznem a leépülésüket! A nagymamámat én találtam meg otthon,váratlanul ért a halála! Szerintem ez utóbbi a "jobb",hiszen egyikünk se akarná,hogy szenvedjen az az ember akit szeret!
2014. máj. 5. 18:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem a nagypapám álmában hunyt el, megállt a szíve, reggel vettük észre, ezt könnyebben fel tudtam dolgozni, mint édesanyám halálát aki hasnyálmirigy-rákban hunyt el, és 3 évig szenvedett, műtötték, ápoltuk és végignéztük a leépülését, 10 éve ennek és máig nem tudtam feldolgozni, nem tudtam felkészülni az elvesztésére, hiába lehetett előre sejteni. :( Kitartást kívánok Nektek.
2014. máj. 6. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!