Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá anyukámat a...

Hogyan vegyem rá anyukámat a nyaralásra?

Figyelt kérdés
Már 2 éve nem voltunk nyaralni, még belföldön sem:( Év közben se megyünk együtt sehová, ez engem nagyon zavar. Ő nem akar nyaralni, azt mondja hogy neki jó itthon is. Legszívesebben elmennék apukámmal, de akkor meg még jobban összetör. Így is állandóan valami baja van, pszichés alapon előjön neki mindenféle betegség. Folyton azért sír hogy mennyire egyedül érzi magát meg nem csinál semmit szabadidejében, pedig sokszor próbáltunk már közös programot szervezni hétvégén, iskolai szünetben de sose mentünk el mert mindig azzal jön hogy ő neki nincs kedve ilyenekhez.Anyagilag jól állunk, szóval még azt se mondhatja hogy nem engedhetjük meg magunkak. Hogyan vegyem rá? Vagy hagyjuk itthon?
2014. máj. 4. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Hagyjátok otthon, legalább egy kicsit egyedül tud lenni, és nem kell előtettek tartania magát.
2014. máj. 4. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Apukad sem akar menni, vagy csak anyukad ilyen?

Es mi lenne, ha siman fognatok, es vinnetek?

2014. máj. 4. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem vesztek jegyeket apukaddal egy wellness vagy valamire? Meglepetes, csak el kell mennie. Miert hagynatok otthon?
2014. máj. 4. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

pl egy wellnes jo otlet lenne :) Pl elcsabitjatok h menjunk nagybevasarlasra ( egy pelda...) es nem oda mennetek hanem a wellnesbe :) VAGY! azt mondani hogy penteken szuloi lesz,es oda neki kell elmennie,te anyud apud kocsiba pattantok es nem a suliba mentek hanem a wellnesbe vagy vmi ilyesmi :)

egy probat meger szerintem :)

2014. máj. 4. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem anyukádnak segítségre van szüksége. Attól tartok, hogy valami keserűség van benne. Ez lehet alaptalan, de megalapozott is. Egy jó pszichológus biztosan tudna segíteni. De abban is biztos vagyok, hogy ő ezt nem ismeri el és nem fogadja el. Ellentmondásos helyzetben vagytok, mert bármit kezdeményeztek, ő egészen mást fog mögötte látni. Ismerem a problémát, az én anyukám is ilyen volt. Nem fogadta el az orvos tanácsát, elküldte a gyógytornászt stb. Nagyon nagy türelemmel és kitartással, netán a háziorvos segítségével próbáljátok elvinni pszichológushoz.
2014. máj. 4. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!