Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám megértetni...

Hogyan tudnám megértetni vele, hogy ez nem normalis?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, 4-5 tanuló. Sosem járok el itthonról, nem cigizek, és egyebek.

Kiskoromtól fogva hetente minimum 2x megütöttek, nem gyengén, és órákig kiabált anya. Tavaly egy fél évre abbamaradt.

Most újra kezdte, egyszer csak odajön, kiabál,megüt, lek*urváz, olyanokat mond, hogy nem érdemlem meg az életet, takarodjak, és megérti a gyilkosokat,elég rámnéznie.

Lelkileg már teljes roncs vagyok, sírva alszom el, állítólag minden éjjel sírok álmomban is. Minden hirtelen mozdulattól körülöttem rettegés fog el, és már senkit sem tudok szeretni. Nem kötnek érzelmek senkihez a világon. Mindenki hidegen hagy...

Viszont lassan kezdek attól félni, hogy komolyabban bántani fog.

Családsegítőt hanyagolnám, nem lenne jó vége...

2014. ápr. 24. 22:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

#9 . Nem kötelező elhinni. mióta iskolába járok,nem jöhetett hozzánk senki és nem mehettem sehova.soha. A jegyeim is mindig jók voltak. Itthon meg 50 négyzetméteren nem igazán tudnék olyan dolgot tenni amivel okot adhatnék arra hogy pl. edényeket vágjanak hozzám.

A többieknek köszönöm a tanácsokat.

Sajnos ha bárki itt van, úgy viselkedik,mint ha nem is ő lenne. Odajön,megölel,kedves. De kimennek az ajtón az eberek,és egyből robban.( családhoz nem igazán tudok fordulni,nem azt látják amit én, ráadásul úgy kezelnek,hogy én vagyok a zabigyerek.)

Apukámat talán évente 2x látom.

2014. máj. 1. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!