Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet kezdeni egy lassan...

Mit lehet kezdeni egy lassan 19 éves fiúval?

Figyelt kérdés
Pont abba a korban van szerintem amikor semmi nem érdekli. Nagyon gáz amit a testvérem művel, a családdal szemben. Egész nap nem mozdul ki a szobából csak a telefont nyomkodja aztán hétköznap suliba jár hétvégente kimozdul a házból de csak akkor ha a haverokkal kell menni valahova. A család egyáltalán nem érdekli állandóan fekszik és alszik. Hiába szólnak neki a szüleim hogy jöjjön hozzánk beszélgetni nem jön. Ha elmegyünk családlátogatásra, nem jön hanem itthon alszik, hiába parancsol rá bárki. Ha a szüleim megkérik akkor annyit se csinál meg hogy elpakoljon maga után vagy levágja a füvet akár, inkább fekszik, semmit sem segít de cserébe elvár mindent. Szánalmas amit csinál hiába az öcsém, azt is szeretném ha velem is jobb kapcsolata lenne de ez sem érdekli ha beszélgetni akarunk vele inkább kiküld a szobából. Nyáron is a szobában döglés helyett elküldenénk dolgozni de nincs hova az a baj. Meddig fog ez nála tartani? Mit csináljunk vele ha semmi nem hatja meg?
2014. ápr. 22. 14:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Második sulimat végzem munka mellett. Nyilván lehet mellette dolgozni és ha rá van kényszerítve, akkor fog is. Én így gondolom. N30
2014. ápr. 22. 22:10
 22/22 A kérdező kommentje:
Mindenki a munkával jön meg a kényszerrel meg stb. A kérdés lényege az lenne hogy egy kamasz fiút hogy lehetne rávenni hogy ne a lustaságból, haverkodásból álljon ki az élet hanem többet legyen a családjával és segítőkészebb legyen. Leegyszerűsítve... A munkát is azért hoztam fel hogy lefoglaljuk valahogy és megtapasztaljon dolgokat de ez csak egy ötlet volt hisz erre perpill nincs lehetőség. Bármi ötletet szívesen fogadtam volna ami javíthat a helyzeten. Nem eget verő problémáról beszélünk, viszont elég zavaró így gondoltam kapok hasznos tanácsot itt is akár.
2014. ápr. 22. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!