Mennyit fizessek a párom gyerekének amikor az én gyerekemre vigyáz?
Figyelt kérdés
A párom lánya 18 éves, gimiben harmadikos. Az én fiam 4 éves ovis. Nem élünk együtt. Néha a párom gyereke fog vigyázni az enyémre. Mennyit fizessek neki óránként? És ha mondjuk éjszakai felügyeletről van szó? Budapesten vagyunk, ezt is számításba kell venni, itt drágábbak a bébiszitterek.2014. ápr. 22. 10:19
11/18 anonim válasza:
Ha amúgy sem kért pénzt, én felajánlanám neki, hogy 500/óra , azért ha mondjuk este 10-től másnap reggel 6ig vigyáz rá az majdnem 5000 forint. Zsebpénznek szerintem nem rossz azért, főleg hogy mondjuk este annyi, hogy lefekteti a gyereket, és ő is tud pihenni/aludni, más nem ha a gyerek felkel éjjel, hogy inni kér, vagy rosszat álmodik akkor kell foglalkozina vele.
12/18 anonim válasza:
# 2/11
Lehet te nagyon felelőtlen gimis voltál csak nem magadból indul ki.
14/18 anonim válasza:
én is 500/óra-t javasolok
én a gyári diákmelóra kaptam annyit óránként, és az csak rosszabb munka volt, úgyhogy ennyivel bőven elégedett lehet szerintem.
15/18 anonim válasza:
Hát ha átlagosan 1500 ft, akkor én olyan 800/óra nappal és éjszakára meg mondjuk odaadnék 2500-3000ft-ot (mivel szerintem az éjszakázást nem órában kéne mérni?), az úgy se olyan gyakori nem?
Ez az én véleményem ha ennyire bértábla kell
16/18 anonim válasza:
Azért egy 18 éves lányra nehogy már ne merjük ráhagyni a 4 évest... Én 12 voltam, mikor az unokatesóm született (egy házban laktunk) és már majdnem a legelejétől simán rámhagyták. Eleinte csak amíg bevásároltak, aztán este is vigyáztam rá. Ha meg még tapasztalata is van gyerekvigyázásban, szerintem teljesen mindegy hány éves... Na de a témára visszatérve, én sem kértem soha pénzt a nagynénémtől. Mikor idősebb lettem, mindig megcsinálta a műkörmömet ingyen, egyébként meg volt kaja meg minden.
17/18 anonim válasza:
Nettó 490/h-t kapnak a diákunkások a gyárban. Óránként 500 ft szerintem abszolút korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!