Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha ilyen az apám?

Mit tegyek, ha ilyen az apám?

Figyelt kérdés

Anyámmal boldog házasságban élnek 17 éve. Velem meg tesómmal szokott kötekedni, de anyám is sírt miatta már párszor...

Szóval, ez egy hülyeség, de akkor is idegesítő. A vezetékes telefonon valaki hívogat 20-as számokat, erre rám fogja. 3db 20-as szám van, azt mondja hogy az az egyik barátomé..mondom hogy lehet 3 száma?! Nem, őt nem érdekli..Csak mondja,mondja,mondja 30-40 percig erre elkezdek sírni hogy hagyjon már engem békén.

Addig mondta, még szárítottam a hajam, még ettem, még segítettem anyának, még tesómmal beszélni próbáltam, még laptopoztam, még telefonoztam...kicsit idegesítő, de ez már vagy 10 perce volt, még hallom hogy most is mondja (én fent vagyok az emeleten). Akkor, mikor mondtam neki, hogy életembe nem láttam még azt a számot, meg hogy tegnap hozzá se nyúltam ahhoz a telefonhoz. Azt mondta, hogy akkor tegnapelőtt. Mondom AKKOR SE!! Erre feljövök , követ engem hogy szálljak le a telefonról, mert a mobilomat is elveszi. Erre kimegy, hogy ő haragszik.... Ház komolyan mondom..Mit tennétek?!

2014. ápr. 19. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Felhívnám a számokat. Ha 20-as, 30-as, vagy 40-es életkorúnak tűnő női hang szól bele, rájöhetsz, miért viselkedik úgy apád, mint az űzött vad.
2014. ápr. 19. 12:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Hívd fel azt a 20-as számot hogy ki veszi fel és add oda apádnak a telefont hogy kérdezze meg hogy ki az és hogy ki kereste erről a telefonról a napokban. De szerintem ez beteges hogy belétek kötözködik, meg elveszi a dolgaidat, vagyis ezzel fenyegetőzik. De én a helyedben nem is vennék róla tudomást, nem is hallanám meg azt amit ő mond mikor csesztet ok nélkül. Kicsit nehéz nem észrevenni azt amikor dumálnak neked, de meglehet tanulni figyelmen kívül hagyni és akkor fordul a kocka mert akkor még idegesebb lesz és akkor te csak röhögsz rajta magadban. De ehhez tudni kell nem észrevenni ilyenkor. Ha meg elveszi a telefonod, akkor az csak őt fogja minősíteni, hogy milyen is valójában. Aztán még az is benne van hogy megüt, mert nem figyelsz rá, hogy mit pofázik, de akkor 1 vadállat és akkor kell mondani neki hogy ezért kellettem hogy rajtam töltsd ki a dühöd? Ha én lennék ebben a helyzetben én tudnám kezelni, és még a végén ő kérne bocsánatot
2014. ápr. 19. 12:25
 3/8 anonim válasza:
Apám ugyanilyen. Anyám mindig lecsesz, hogy miért állok ki egyáltalán veszekedni vele. De igazából én nem teszem, mert hozzá se szólok. Legutóbb hugommal beszéltem, hogy ha ilyen irodista akar lenni, akkor kellenek számítástechnikai alapismeretek, erre ő odajött, hogy ő nem tud ilyet, akkor ő már nem is jó nekünk? Anyám sírt, hugom ordított velem, hogy hülye vagyok apám meg kint tört-zúzott. Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy elmegyek itthonról, de mostmár nem hagyja, utánam jön, megfog a vállamnál fogva, és nem enged el... mondja és mondja. Sajnos én meg néha ki is szoktam nevetni, de nem tudom megállni, tényleg nevetséges amit művel, sokszor hugom és kineveti, néha még anyám is. De csak velem csinálja ezt, ha hugommal akar veszekedni, akkor hugom bezárja a szobáját, otthagyja. Ha én zárom be, akkor izomból kezdi rugdosni az ajtót. Kész vicc...
2014. ápr. 19. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
1-es nagyon jól megfogalmaztad, nekem is ez jutott eszembe a kérdésről!
2014. ápr. 19. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Látjátok a mérhetetlen agresszió, amit a gyereken legkönnyebb levezetni. Ha rossz idő van azért is a gyerek a hibás. Nem valók apának.
2014. ápr. 19. 12:40
 6/8 anonim ***** válasza:
A telefonszámok tulajdonosait megnézném a netes tudakozóban, aztán rájuk keresnék facebookon, esetleg felhívnám őket .
2014. ápr. 19. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
"Addig mondta, még szárítottam a hajam, még ettem, még segítettem anyának, még tesómmal beszélni próbáltam, még laptopoztam, még telefonoztam" - mivan???
2014. ápr. 19. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Simán felhívnám mindhárom számot. Gyanús ez nekem.
2014. ápr. 19. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!