Mit tegyek, ha ilyen az apám?
Anyámmal boldog házasságban élnek 17 éve. Velem meg tesómmal szokott kötekedni, de anyám is sírt miatta már párszor...
Szóval, ez egy hülyeség, de akkor is idegesítő. A vezetékes telefonon valaki hívogat 20-as számokat, erre rám fogja. 3db 20-as szám van, azt mondja hogy az az egyik barátomé..mondom hogy lehet 3 száma?! Nem, őt nem érdekli..Csak mondja,mondja,mondja 30-40 percig erre elkezdek sírni hogy hagyjon már engem békén.
Addig mondta, még szárítottam a hajam, még ettem, még segítettem anyának, még tesómmal beszélni próbáltam, még laptopoztam, még telefonoztam...kicsit idegesítő, de ez már vagy 10 perce volt, még hallom hogy most is mondja (én fent vagyok az emeleten). Akkor, mikor mondtam neki, hogy életembe nem láttam még azt a számot, meg hogy tegnap hozzá se nyúltam ahhoz a telefonhoz. Azt mondta, hogy akkor tegnapelőtt. Mondom AKKOR SE!! Erre feljövök , követ engem hogy szálljak le a telefonról, mert a mobilomat is elveszi. Erre kimegy, hogy ő haragszik.... Ház komolyan mondom..Mit tennétek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!