Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha szó szerint...

Mit tegyek, ha szó szerint apám minden szavára sírva fakadok?

Figyelt kérdés
Alkoholista, mindig is az volt. Gyerekként is állandóab bántott engem szóban, engem zaklatott a legjobban, mert én vagyok a család feketebáránya. Ma is csak mocskolódás hagyja el a száját, de azt vettem észre, hogy ahányszor kapok tőle valamit, elkezdek bőgni. Persze nem előtte, hanem amikor már egyedül vagyok. Egyszerűen mindig! Annyira legyengített már érzelmileg, hogy azonnal elszakad a húr, és patakzanak a könnyeim.
2014. ápr. 15. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztosan kiskorodra vezethető ez vissza, lelkiekben... Nagyon sajnálom, az én családomban is van alkoholista, de nem tudok neked tippet adni, esetleg azt hogy van az esperál beültetés pesten, azt lehetne neki megpróbálni. Bár nem olcsó, de ha ennyi ideg a csládnak megéri, mert ugy is elisza azt a pénzt.
2014. ápr. 15. 21:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudsz elköltözni valahova? Nagyszülőkhöz vagy más rokonokhoz? Anyukád is veletek él?

De amúgy meg, próbálj meg közömbösen viselkedni sértéseire, engedd el a füled mellett! Gondolj arra, hogy ő egy alkoholista! Mért érdekel egy alkoholista véleménye? Ha valakit kritizálni lehet, akkor az ő. Meg kell keményedni, mert sajnos az élet ilyen. Mindig lesznek ilyen helyzetek.

2014. ápr. 15. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!