A szülôk azt mondták, hogy az összes fizetést, spórolt pénzt haza kell adni. Felújításokra. A bankkártyát is elvették. 27 éves vagyok. Tulajdonképpen már annyi pénzem, amennyi a pénztárcámban van.
2014. ápr. 17. 10:28
1/8 anonim válasza:
Pff mert hagyod. Költözz el!
2014. ápr. 17. 10:33
2/8 anonim válasza:
Ideje elköltözni!
2014. ápr. 17. 10:34
3/8 anonim válasza:
Ne légy mafla,miért kéne mindet haza adni?Miért vették el a kártyád,mert hagytad.Adj nekik 20-25-öt ami fedezi az otthon lakásod.Ha nem tetszik nekik akkor költözz.Igy énekes koldus sem lesz belőled.
2014. ápr. 17. 10:43
4/8 anonim válasza:
Hát ha a felújítás előnyeit utána te is élvezed, akkor azért szerintem illik beleszállni.
Azt meg nem értem, miért adtad oda a bankkártyád, és még a kódot is megmondtad hozzá???
2014. ápr. 17. 10:46
5/8 anonim válasza:
Más az ha beszáll a felújításokba,meg más az minden pénzét elszedik.Tetejébe 27éves el sem hiszem ilyen van:))
2014. ápr. 17. 10:53
6/8 anonim válasza:
Én beadnám nekik, hogy feljelentettem őket lopásért. Aztán miután kimulattam magam az ábrázatukon bejelenteném azt is, hogy igazából nem is, de ha mégegyszer ilyenben gondolkodnak, akkor tényleg. Egyébként neked a szüleid tudják a PIN kódodat? Nórmális? De tudom, a példám nem életszerű a te esetedben, nyilván nem véletlen állt elő ez az állapot, nem tudsz picit sem karakán lenni velük szemben. Talán eljött most az ideje, hogy mégis.
Bizonyos %-ot esetleg, de hogy az összeset? Na ne.
2014. ápr. 17. 11:17
7/8 anonim válasza:
Nos, ha ezt mondtak, te meg megteszed, az ket dolgot jelent:
1, meg mindig otthon laksz mint anyuci apuci pici fia/lánya
2, életképtelen vagy egyedul
2014. ápr. 17. 11:45
8/8 anonim válasza:
Tehát egy szerencsétlen vagy aki hagyja ezt, mert anyu és apu pici fia vagy, és az van amit ők mondanak. Ez a véleményem elsősorban rólad, a szülőkről pedig azt, hogy szánalmas, hogy a saját gyereküket húzzák le, miközben arra kellene ösztönözni, hogy költözzön már és éljen a saját lábán, önállóan. De tudod, akivel meg lehet ezt tenni, azzal meg is teszik, mint például veled. Hogy mit tegyél? Ideje felnőni, és külön életet kezdeni ahol nem anyu osztja be a pénzed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!