A szülők miért tiltják a 18 év alatti lányukat a szextől?
És ahol nincs pénz franciaágyra? Ennyire igénytelen ne legyen már senki, hogy másodmagával szorong egy egyszemélyes ágyon?
Én nem engedném meg a pasimnak, ha tini lennék, hogy ott aludjon, ha csak egyszemélyes az az ágy. Nehogy már ne tudjak kényelmesen aludni!
Nekem 15 évesen volt az első "komoly" kapcsolatom, másfél évig tartott. Nekem akkoriban komolynak tűnt :) Kilenc hónap után feküdtünk le egymással. Magát a tényt ugyan nem bánom, talán a személy nem volt az igazi. Tudtuk hogyan kell védekezni, nem is lett semmi probléma. Édesanyámnak nem mondtam el, tudtam, hogy nem örült volna. De hát halálosan szerelmes voltam :) Ő nem aludhatott ott nálunk, én se náluk, azért megoldottuk valahogyan otthon.
Majdnem 17 voltam a második kapcsolatomnál, az kicsivel több, mint hat évig tartott. Eleinte szintén nem volt megengedve az ottalvás (volt azért, hogy megoldottam, bár utólag bánom, hogy nem voltam őszinte anyukámhoz az elején, ezért is szeretném, ha majd eljön az ideje, én meg tudjak ilyesmiket beszélni a gyerekemmel), de miután anya látta, hogy komoly a kapcsolat, beszéltünk a dologról. Írattunk fel gyógyszert, és már alhattunk egymásnál. Nekem ugyan nem volt franciaágyam, de semmi kellemetlenség nem volt a dologból. Szerettem hozzá bújni a páromhoz, és nem érzem magam "igénytelennek" miatta, ahogy az egyik hozzászóló említette. Sőt, a kapcsolatunk elején páromnak csak egy kihúzható fotelágya volt náluk, később lett nagyobb szobája és ágya is.
Szerintem nem lehet minden tinit beskatulyázni egy sémára. Van aki felelőtlen, és tényleg nem érzi át a következményeket, más pedig éretten áll a szexualitáshoz.
Én sem kaptam el semmit senkitől, terhes sem lettem, mert vigyáztunk. Valamint nem is feküdtem le fűvel-fával.
23/N
Az én szüleim elég rugalmasan kezelték ezt. Mondjuk engem nagyon érdekelt a téma és mindent elolvastam amit találtam róla, tehát én 14-15 éves koromban már tisztában voltam a védekezési módszerekkel, meg hogyan ne essen teherbe az ember lánya. Anyukám néha finoman rákérdezett a dologra mondtam, hogy nincs problem kiművelt vagyok.
17 évesen kezdtem igazán pasizni, akkor mentem először nőgyógyászhoz, kaptam fogamzásgátlót és azóta is szedem.
Ha meg alkalmi kapcsolatom volt gumit is használtam.
Tudod ez bizalom kérdése, ha nem hurcibálsz fel minden héten mást, meg már 4-5 hónapja komolyan együtt vagytok és nem csak azért szeret a pasid, hogy megdughasson, akkor miért ne?
Bár a 14-16 éves korban elkezdett szexuális életet én korainak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!