A szülők miért tiltják a 18 év alatti lányukat a szextől?
Figyelt kérdés
Gyakran van hogy szülők nem engedik hogy a lányuk barátja náluk aludjon, pedig tudják nagyon jól hogy a szex a kapcsolat része és lehet hogy ők se voltak különbek.2014. ápr. 13. 18:51
11/48 anonim válasza:
Azt hiszik ettől lesz tekintélyük, pedig csak kiröhögtetik magukat.
12/48 anonim válasza:
8-as okos vagy. Inkább délután egy Wc-ben vagy bokor alatt. Szuper szülő lehetsz.
13/48 anonim válasza:
Az a gyerek aki képes lesüllyedni, olyan szintre, hogy bokorka csinálná, annak úgyis mindegy már.
14/48 anonim válasza:
A válaszíró 49%-ban hasznos válaszokat ad. - Te magaddal veszekszel? :D
15/48 anonim válasza:
Én sem értettem ezt soha. Oké, 14 évesen még nézhetnek csúnyán a lányos szülők, de azért egy 16-17 évesnek hogy van pofájuk megtiltani a szexet, ami egy teljesen természetes és alapvető emberi szükséglet, azt nem értem.
Mindegy, mi is a pincében szexeltünk 14 évesen. Mondjuk nekem már 16 éves koromban engedték hogy a bnőmmel aludjak, és szerencsére az ő szüleinek sem volt probléma. Mi minden pénteken együtt aludtunk.
16/48 anonim válasza:
14-es ha okos tekintetedet 11-es válaszomra emeled 100-ot látsz.
17/48 anonim válasza:
16-os vagyok. Látod előttem szóló. Itt már a többiek elfelejtették hogy mit csináltak a szénakazalban.
18/48 anonim válasza:
Oldják meg délután a szexet valamelyikük lakásán, de reggel ne onnan induljon iskolába a másik. Mindenki a saját lakásában, ágyában aludjon.
19/48 anonim válasza:
Egyszerű pszichológia. Félnek hogy elvesztik korlátlan irányításukat egy másik lény felett.
20/48 anonim válasza:
Értem jelentem! d-gni szabad, aludni nem. Okos. Puszit neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!