A szülők miért tiltják a 18 év alatti lányukat a
szextől?
Figyelt kérdés
Gyakran van hogy szülők nem engedik hogy a lányuk barátja náluk aludjon, pedig tudják nagyon jól hogy a szex a kapcsolat része és lehet hogy ők se voltak különbek.
Nem hiszem, hogy olyan anya lennék. Én sem léptem le otthonról 18 évesen mert valami értékre is neveltek a szüleim, nem csak nőttem mint a gaz.
2014. ápr. 13. 19:28
33/48 anonim válasza:
Nem teremtél mint a krumpli.
2014. ápr. 13. 19:30
34/48 anonim válasza:
Nem tökmindegy ugyan az.
2014. ápr. 13. 19:34
35/48 anonim válasza:
Az én anyukám nem tiltotta, 16 évesen nálunk alhatott a barátom. Annyi feltétele volt, hogy nem minden nap, hanem heti párszor. Anyu vett nekünk óvszert, fizette később a gyógyszeremet.
Azt mondta, így biztos lehet benne, hogy nem leszek terhes, és nyugodt hogy a szobámban vagyok együtt a barátommal, nem egy parkban a bokor alatt...
23 éves vagyok, eddig még nem estem teherbe (mert védekezek).
Sok ismerősömnek van már gyereke vagy volt abortusza, akiket a szüleik tiltottak az együttalvástól.
2014. ápr. 13. 19:43
36/48 anonim válasza:
Látod előttem szóló én is ezt mondtam amit Te. Jól le is pontoztak az aggszüzek.
2014. ápr. 13. 19:49
37/48 anonim válasza:
Szerintem 18 előtt feleseges együtt aludni is és szexelni is. Minek? Attól még, hogy tombolnak a kislányok hormonjai, nem biztos, hogy érzelmileg is érettek rá. Ez a felnőttek játéka. Egy gyerek nem úgy éli át ahogy kellene.
2014. ápr. 13. 20:06
38/48 anonim válasza:
Mert még egy 17-18 éves sem elég érett sokszor a felelősségteljes nemi kapcsolatra. Testileg talán, lelkileg, szellemileg nem. Akkor egy 15-16 éves pláne messze van tőle.
A tinikapcsolatoknak nem része sem az együttalvás, sem a szex. Nem egészséges ebben a korban lelkileg. A felnőttek életébe tartozik a nemi kapcsolat.
2014. ápr. 13. 20:15
39/48 anonim válasza:
37-38-as melyik egyház eszméit terjesztitek? Mert ne mondjátok hogy magatoktól van ennyi.........?
2014. ápr. 13. 20:23
40/48 anonim válasza:
Nem, nem vagyok vallásos. Nyílván én is imádok szexelni. De én felnőttként kezdtem el, és nem is bánom. Az ember tiniként még éretlen rá, hiába gondolja, hogy nem. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!