Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el, hogy terhes...

Hogy mondjam el, hogy terhes vagyok és meg kell tartanom?

Figyelt kérdés

A héten derült ki, hogy 16 hetes terhes vagyok. Január elején volt egy aktus óvszerrel, és ellenőriztem, nem szakadt ki, ezért nem értem.. De nem kattogok rajta, volt uh, ott dobogott a szíve, tehát létezik..

A helyzet az, hogy ugye 16 hetest nem lehet elvetetni, én meg még csak 18 vagyok, most fogok érettségizni.. Nem akarok a szüleim nyakára szülni. Az örökbeadás kizárva, képtelen lennék rá:(

Szóval a kérdés az, hogy hogyan is mondjam el? Arról az alkalmiról sem tudtak, de azt viszont tudják, hogy fogamzásgátlót is használok (különben abban az 1 hónapban kihagytam, vizsgálat miatt - ezért védekeztünk óvszerrel).

2014. ápr. 5. 16:48
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
87%
Hat azert oke hpgy vannak orszagok ahol tovabb lehet abortalni de 1. Meg kell szulni 2. Akkor szembesul a leanyzo a tettevel, mikor latja hogy a baba mar nem el es mar teljesen emberi formaja van (mondjuk az mar hamarabb is..)
2014. ápr. 6. 10:03
 32/46 anonim ***** válasza:
31%
31. Miért kéne látnia. Nem kötelező megnézni. Ha gyorsan elintézi, még a 17-18 héten meglehetne. Ismerősnek 19 heti vetélést fejeztek be altatásban itthon, nem kellett megszülnie.
2014. ápr. 6. 11:32
 33/46 anonim ***** válasza:
69%
Mert egyik ismerosomnek meg a kezebe is nyomtak :( pedig kerte az orvost hogy ne.
2014. ápr. 6. 12:04
 34/46 anonim ***** válasza:
30%
hogy vetted észre a terhességed?
2014. ápr. 6. 13:01
 35/46 anonim ***** válasza:
77%

33.

Na én meg pont azt olvastam mindenhol (vetélés után gyászoló anyák írták) , hogy nem mutatják meg, még kérésre is erőszakoskodni kell, mert lebeszélik róla az embert. Sajnos volt nekem is vetélésem, fel sem merült, hogy megmutassák.

2014. ápr. 6. 13:09
 36/46 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy káros az 1 havi szünet, de muszáj voltam folytatni, mert pont érettségikor jött volna meg, és fogamzásgátló nélkül a super tampon is csak 1 órát bír ki..

Úgy vettem észre, hogy mentem rákszűrésre, meg receptért, és akkor mondta, hogy gond van.

Egész éjjel gondolkoztam ezen és arra jutottam, hogy örökbe fogom adni. Nem akarok még gyereket nevelni szakma nélkül a szüleim pénzén, nem akarok kisgyerekesen párt keresni majd... Munkalehetőség is 0 lesz kb..

Nem szeretnék ilyen idős magzatot elvetetni már, mert emberi formája van. 12 hetesen belefért volna, de így nekem sok lenne, pedig abortusz-párti vagyok.

Holnap elmondom itthon is, szurkoljatok majd..

2014. ápr. 6. 14:12
 37/46 anonim ***** válasza:
74%
12 hetesen is ember formaja van :) de meg mennyire emberi :) sok kitartast kivanok a dontesedhez szurkolok. Irj majd mindenkepp.
2014. ápr. 6. 15:14
 38/46 anonim ***** válasza:
82%
Szia. Elmondtad?
2014. ápr. 8. 18:17
 39/46 anonim ***** válasza:
83%
Na mi ujság???!!!
2014. ápr. 8. 19:23
 40/46 anonim ***** válasza:
54%
Hát sok erőt az örökbe adáshoz. Én 16 évesen lettem terhes, de nem tudtam volna megtenni. Most meg már van egy majdnem 4 éves gyönyörű nagy fiam. És sose fogom megbánni. Kívánom, hogy te se bánd meg az örökbeadást.
2014. ápr. 8. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!