Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el, hogy terhes...

Hogy mondjam el, hogy terhes vagyok és meg kell tartanom?

Figyelt kérdés

A héten derült ki, hogy 16 hetes terhes vagyok. Január elején volt egy aktus óvszerrel, és ellenőriztem, nem szakadt ki, ezért nem értem.. De nem kattogok rajta, volt uh, ott dobogott a szíve, tehát létezik..

A helyzet az, hogy ugye 16 hetest nem lehet elvetetni, én meg még csak 18 vagyok, most fogok érettségizni.. Nem akarok a szüleim nyakára szülni. Az örökbeadás kizárva, képtelen lennék rá:(

Szóval a kérdés az, hogy hogyan is mondjam el? Arról az alkalmiról sem tudtak, de azt viszont tudják, hogy fogamzásgátlót is használok (különben abban az 1 hónapban kihagytam, vizsgálat miatt - ezért védekeztünk óvszerrel).

2014. ápr. 5. 16:48
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
90%

Hát jobb ötletem nincs, tényleg érdemes volna úgy intézni, hogy ne legyél velük a négy fal között...

Nincs esetleg egy megértő rokon, akihez fordulhatnál? Beavathatnád előre, és később jelen lenne, mikor közlöd a hírt. Keresztszülő, nagymama, vagy bárki, aki amolyan villámhárítóként lehetne jelen.

2014. ápr. 5. 16:58
 12/46 anonim ***** válasza:
91%
Illetve megkérhetnéd a gyerek apját, hogy legyen ott veled, előtte csak nem mernék előadni úgy magukat...
2014. ápr. 5. 16:59
 13/46 anonim ***** válasza:
23%

am fog.gátlót egy hónapra nem lehet abbahagyni...

várni kell 3 rendes menszit,mire újra elkezded

kamuszagú!

2014. ápr. 5. 17:01
 14/46 anonim ***** válasza:
50%

Nincs barátod,akkor egy éjszakás kalandból lettél terhes?

Ha nem a szüleid nyakára akarod megszülni a gyereket, akkor hogyan akarod felnevelni?

Ne csodálkozz, ha a szüleid kiakadnak majd!

Ha az apa nem vállalja a gyerekkel járó anyagi terheket, akkor nem lesz más lehetőséged, mint örökbe adni vagy nyomorogni a gyerekkel együtt.

2014. ápr. 5. 17:09
 15/46 anonim ***** válasza:
95%

Január eleji aktusból még nem 16 hetes a magzat. Korábban estél teherbe, vagy kisebb a kicsi.

Muszáj vagy így elmondani, ahogy ide leírtad. Védekeztél, mégis megtörtént, nem vetted észre, most már nincs mit tenni. Mindenképp legyenek kész terveid arra, hogyan fejezed be az iskolát, mihez kezdesz magaddal. A szülők legtöbbször ezért borulnak ki, mert féltik a saját gyereküket, hogy "mi lesz velük", mire viszik majd "egy gyerekkel a nyakukon". Biztosítsd őket, hogy felelősségteljes döntést hozol, és akkor talán ők is megnyugszanak majd. De ne haragudj rájuk azért, ha először rosszul veszik ezt a hírt, majd rendbe jönnek a dolgok!

2014. ápr. 5. 17:10
 16/46 anonim ***** válasza:
68%
szóval ha nem lettél volna épp szüneten..köhöm, ami érdekes de mind1, akkor koton nélkül feküdtél volna le egy idegennel?
2014. ápr. 5. 17:17
 17/46 A kérdező kommentje:
Nem idegen volt, hanem 10 éves korom óta a legjobb barátom. Annyira megromlott a viszony, hogy nem beszélünk többé.
2014. ápr. 5. 17:21
 18/46 A kérdező kommentje:

Az abortuszon kívül semmilyen más megoldás nem létezik most a fejemben... Csak arról lecsúsztam.

15 vagy 16 hetes, lusta vagyok előkeresni a papírt, és nem is lényeges..

2014. ápr. 5. 17:22
 19/46 A kérdező kommentje:
December 17-ei héten volt meg a menzeszem, január 4-5-én az aktus. 16 hét, ennyi van írva a papírra is.
2014. ápr. 5. 17:26
 20/46 anonim ***** válasza:
88%
Tud a gyerekről?
2014. ápr. 5. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!