Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kell tartanom hogy terhes vagyok?

Kell tartanom hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Erős fehér néha sárgás folyásom van kb.2napja. A menstruációm kb.1hete késik.15éves vagy és nemi életet élek.2 napja csináltam terhességi tesztet. A barátom meg a barátnőim is mondták hogy nem létezik hogy teres legyek mert óvszert és parmatex hüvelytablettát is használunk és nem szakadt ki a gumi! Most éppen beteg vagyok, tegnap magas lázam volt. Állitólag a megfázástól is kéhet a mensim. De még mindig parázok hogy terhes lehetek. Segitsetek! Van okom hogy féljek?
2010. szept. 15. 12:36
1 2
 1/11 anonim válasza:
Kérdezz meg egy orvost, és nézz utána a neten, hogy mi mivel jár. Amugy igen, lehetséges, hogy csak a megfázástól késik.
2010. szept. 15. 12:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy negativ lett a teszt!
2010. szept. 15. 12:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Kiszakadt a gumi? Ha nem, nem vagy terhes.

Pláne ha a teszt is negatív. Ülj le, és józanul gondold végig a helyzetet. Terhes akkor lehetsz, ha sperma jutott oda be. Történt ilyen? Ha védekeztetek, akkor nem. Tehát nem vagy terhes. Viszont ha idegeskedsz miatta, akkor végképp késhet.

2010. szept. 15. 13:05
 4/11 A kérdező kommentje:
nem szakadt ki a gumi. Csináljak később még egy tesztet?
2010. szept. 15. 13:09
 5/11 A kérdező kommentje:
de azt is olvastam hogy a folyás a terhesség tünete is lehet
2010. szept. 15. 13:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem, de a folyással orvoshoz kell fordulnod.

A kezeletlen fertőzés végleges meddőséget okozhat, ami azt jelenti, hogy felnőtt korodban nem lehet gyereked. Most kb. 1 hetes gyógyszerezéssel meg tudják szüntetni a problémát.

2010. szept. 15. 13:28
 7/11 A kérdező kommentje:
és sima orvoshoz elég elmenjek vagy nőgyógyász?
2010. szept. 15. 13:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Nőgyógyászhoz!

Csatlakozom az egyik előttem szólóhoz, valószínű, csak felfáztál, és ettől lehet a folyás. (örülök, hogy 15 évesen nem csak a szexre gondolsz, de a védelemre is:) Bár minden fiatal így állna a dologhoz!)

2010. szept. 15. 17:39
 9/11 A kérdező kommentje:

és ha majd elmegyek nőgyógyászhoz és utána anyukám is mondja hogy menjek el (vele) akkor anya megtudhatja hogy én már voltam?

akkor nem kell aggódjak hogy terhes vagyok?

2010. szept. 15. 18:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódnod. Gyerek a spermium és petesejt találkozásából lesz, nem pedig csettintésre. Ha nem került beléd sperma, akkor nem vagy terhes. Ennyi.

Azonkívül meg miért ne tudhatná anyud, hogy voltál nőgyógyásznál? A legegyszerűbb, ha ezt inkább vele beszéled meg, hasznosabb tanácsokat ad, mint itt bárki... Lévén (elméletileg) ismer téged. Mi meg nem.

De a terhesség csak és kizárólag akkor alakul ki, ha fenn áll a feljebb leírt helyzet. Ezenkívül egyetlen feljegyzés van, ahol szex nélkül lett gyerek, de őt Máriának hívják, és ez esetben sincsenek megdönthetetlen bizonyítékok. Szóval a tudomány mai állása alapján nem kell izgulnod. Amúgy ajánlom a biológia óra figyelmes látogatását, és legközelebb (mivel láthatólag általánosban elmulasztottad) ne vihogva figyeld a tanárt, akit próbáltok zavarba hozni hülye kérdésekkel, hanem figyelj oda, és tudni fogod miből lesz a gyerek ;)

2010. szept. 16. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!