Kell tartanom hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Erős fehér néha sárgás folyásom van kb.2napja. A menstruációm kb.1hete késik.15éves vagy és nemi életet élek.2 napja csináltam terhességi tesztet. A barátom meg a barátnőim is mondták hogy nem létezik hogy teres legyek mert óvszert és parmatex hüvelytablettát is használunk és nem szakadt ki a gumi! Most éppen beteg vagyok, tegnap magas lázam volt. Állitólag a megfázástól is kéhet a mensim. De még mindig parázok hogy terhes lehetek. Segitsetek! Van okom hogy féljek?2010. szept. 15. 12:36
11/11 A kérdező kommentje:
tudom hogy miből lesz a gyerek. és 4es 5ös tanuló vagyok tisztában vagyok ezekkel. tegyem hozzá még mindig nem jött meg és ezért aggódok. lehet hogy nem kéne de nem tehetek róla. hétvégén csinálok még egy tesztet aztán irok h mi volt. anyukám azt sem tudja hogy már nem vagyok szűz. a jelenlegi barátommal több mint 4hónapja vagyunk együtt. egyenlőre nem szeretném elmondani anyának.
2010. szept. 16. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!