Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg én vagyok a hibás? Én...

Márton Nikolett kérdése:

Tényleg én vagyok a hibás? Én rontottam el? (többi lent)

Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok. A párommal és közös kislányunkkal boldogan élünk. Az anyámmal soha nem volt tökéletes a kapcsolatunk gyerekkorom óta,de azért jóban voltunk. 3 éves a kislányom, de szerinte nem jól nevelem,főleg,mert nem szereti a mamáját. Szerinte ezt is én neveltem bele,pedig ez nem igaz. Már több hónapja nem tartja velünk a kapcsolatot,ami zavar,de én úgy érzem nem bántottam meg.Mit tehetnék, hogy jobb legyen a kapcsolatom vele?
2014. ápr. 5. 12:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én anyummal jóban vagyok, de apummal "döcögős" a kapcsolatunk, van hogy nem értünk egyet. Ennek ellenére az unokái imádják és én is igyekszem jó kapcsolatra törekedni vele. Szerintem gondold át és adj neki még egy esélyt ha te is szeretnéd, mert később majd meglátod, hogy jó az ha ott a nagymama.
2014. máj. 8. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!